Food and Drinks

Healing Garden is ook een feestje voor de inwendige mens. We hebben de fijnste biologische mobiele cateraars voor je uitgezocht – van raw food en slow juices tot chocoladekunstenaars. Je vindt ze in de Healing Garden eat street. Daar kun je, onder het genot van een biologisch theetje, lekker verse smoothie, guilt-free bonbon of glutenvrij stukje taart kletsen met andere festivalgangers. Of gewoon luisteren naar lezingen, voordrachten en live muziek. Rond het eind van de middag ontsteekt de Chef de Grill het houtskoolvuur voor een heuse biologische barbecue met niet alleen de lekkerste vegaspiesjes maar ook verantwoorde hamburgers. En wie tegen zonsondergang nog uitgebreid gezellig wil naborrelen kan in onze Bio Bar terecht voor een glaasje biologische wijn of bier. Of nog beter: de dag feestelijk afsluiten (of de nacht feestelijk openen) met bruisende bio champagne!

Conan Kookt

Conan kookt de sterren van de hemel en zal, naast een mediterraans ontbijt-, lunch- en dinerbuffet ook luxere gerechten serveren zoals gegrilde zeebaars, kreeften schuim, puree van pastinaak, zeekraal en anijs champignon. Dat wordt smullen!

Foekje’s Eko Food – rechtstreeks van de tuinder op je (zelf meegebrachte) bord

Foekje’s hart voor de natuur vertaalt zich in maaltijden met 100% biologische ingrediënten en veel groentes. Ze probeert zo veel mogelijk gebruik te maken van de groentes die (biologische) tuinders uit de buurt kweken. Haar vegetarische leefstijl maakt dat ze het liefst vegetarische maaltijden kookt. Sinds een aantal jaren bereidt ze met succes ook vlees en vis maaltijden, en schuwt ook paleo niet.

Tante Ans – over(h)eerlijke pannenkoeken en gezelligheid

Tante Ans komt met haar vrolijke caravan en bakt pannenkoeken met biologische en/of fairtrade producten. Bij Tante kun je ook terecht voor een bio sapje of gewoon voor een gezellig praatje!

Onder begeleiding kunnen de kinderen (en soms doen ook papa en mama mee) hun pannenkoek zelf versieren. Tante zorgt voor alle ingredienten waarmee de kinderen hun fantasie kunnen uitleven op de pannenkoek. En na het versieren smul je ‘m lekker op!

http://www.tante-ans.com

Hands and Nature – The Juice Nomads

Hands and Nature komt op Healing Garden met de ” Juice Nomads ” caravan. Wij schenken vers gemaakte fruit- en groentesappen en ook smoothies gemaakt van hoofdzakelijk biologische produkten.
Kom je voor wat nieuwe energie, wat extra vitamines, een ontbijt smoothie of gewoon voor een lekker zonnig en gezond sapje? Wij maken het voor je klaar!
Tot op Healing Garden,
Zonnige groet van de Juice nomads.

 

De Healing Garden Bio Bar

In de Healing Garden Bio Bar serveren we -uiteraard- biologische pilsjes en huiswijn, maar ook kan je hier terecht voor speciaalbier, een Australische Shiraz of een Franse Mourvedre en prosecco per glas óf per fles. We schenken lekkere frisjes, sapjes en limonade voor de allerkleinsten. Alles onder het genot van de hemelse klanken van de muzikanten op de Healing Garden Main Stage.

Healing Garden Theehuis

Het Healing Garden Theehuis is een beleving op zich! Tussen de workshops door kan je hier even op adem komen onder het genot van een vers kopje kruidenthee met een guild-free gebakje terwijl je luistert naar live muziek of even bijkletst met andere Healing Gardeners. Maar ook kan je meedoen aan creatieve workshops zoals Mandala Weaving. ’s Avonds kan je heerlijk weggingen in een fauteuil bij het haardvuur terwijl verhalenvertellers je meenemen op spannende avonturen.