Healing Garden – Back to Basics

Yes! We gaan het weer doen! Het weekend van 31 augustus t/m 2 september gaan we een heel weekend lang lekker back to basics. Kamperen in de natuur, beetje yoga, fijne muziek, lekker eten, kampvuurtje, saunatje erbij, nachtelijke zwemmetjes, een workshopje hier en daar en vooral een heel weekend lang heel veel tijd voor elkaar.

In onze helende tuin op het prachtige Erkemederstrand onder Zeewolde kun je even helemaal tot jezelf komen en je opladen voor het hectische leven van alledag. Overdag kan je deelnemen aan een workshop of nieuwe inzichten krijgen tijdens een lezing , of de rust in jezelf vinden bij een meditatie-, of yogasessie.

Of gewoon lekker niet, en genieten van de natuur en goed gezelschap. Voor kids is er een programma met activiteiten variërend van kinderyoga,- en filosofie. Maar ze kunnen ook gewoon hutten bouwen en moddersoep maken.

Na een relaxte maaltijd bij een van onze verantwoorde foodtrucks of biologische cateraars kunnen de voetjes van de vloer op de fijne cosmic beats. En de hond? Die mag gewoon gezellig mee.