Meditatie op zondag

Bio-Energetica workshop – Sandra Dierick, 9:30-11:00 uur

Ik verwelkom jullie graag op de workshop bio-energetica.  Bio-energetica is een methode die werd ontwikkeld door Alexander Lowen waarbij je je door het doen van oefeningen bewust gaat worden van lichamelijke en emotionele spanningen en die door het gebruik van je adem, stem en beweging leert loslaten zodat er meer ruimte in jezelf ontstaat om je energie vrij te laten stromen. Je voelt je dan meer geaard, meer aanwezig en levendiger!

www.bodymindtherapie.be

Workshop Medicines songs – Jenifer Ann, 11:00-12:30 uur

In een 1,5 uur gaan we aan de slag om onze lichamen en geesten zo te openen, dat we in staat zijn de vibratie van muziek te zijn…. Dat doen we d.m.v aarden, tonen, lichaamwerk, meditatie en meer…. Als we zover zijn… zullen we samen een lied instuderen, dat we ten hore gaan brengen tijdens de sluiting van het healing garden festival! Deze workshop is voornamelijk voor grote kinderen…

www.jenifferannsings.com

Manhood – Rakesh Mijling, 12:30-14:00 uur

Een ritueel dat je terug brengt naar je eigen kern. Via oefeningen kom je in contact met je eigen waarheid, mannelijke daadkracht, sexuele energie en mogelijke valkuilen. Ieder beleeft op zijn eigen manier het man zijn, door onze krachten te bundelen versterken we elkaar en kunnen we een nieuwe richting geven aan ons leven. Waar leef jij voor?

www.artofloving.nl

De boom in jou: meditatief tekenen met houtskool – Moira Natuurvrouw, 14:00-15:30 uur

Al mediterend visualiseer je de groei van een boom. Je maakt contact met de boom en zijn energie. Vervolgens geef je de boom middels houtskool vorm op papier. Door goed naar je tekening te kijken geeft deze antwoorden op een aantal vragen en helpt je zo meer inzicht te krijgen in je leven, wat je wilt veranderen en waar je aandacht aan wilt schenken.

Voor de workshops wordt een materiaalbijdrage van € 5,- per persoon gevraagd.

www.moiranatuurvrouw.nl

Taste of Light – Kristel van Deursen, 15:30-17:00 uur

Come as you are and experience LIGHT! Kristel, sjamaan en Lichtbegeleider, werkt met Lichtenergie (hoogste lichtfrequentie) en laat je een verruimd bewustzijn ervaren waarin je helemaal Vrij kunt zijn. Om je leven te Verlichten maakt ze gebruik van kunst, klank en beweging. Kom en ervaar de lichtheling op elk niveau; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel!

www.lightup.today

Sjamanistische Transreis – Marcel Boschma,17:00-18:30 uur

Onder begeleiding van de sjamanendrum neemt Marcel je mee op een innerlijke reis naar jouw krachtplek. De geleide meditatie is ontstaan uit een sjamanistische techniek die “Soul Retrieval” wordt genoemd. In het kort is een Soul Retrieval het terughalen van een stukje authenticiteit dat verloren is gegaan door bijvoorbeeld een trauma. Tijdens het ritueel vindt er een transformatie plaats van trauma in het verleden naar kracht in het nu. Het is als het ware een transformerende reis: TransReis.

www.transreis.nl