Inspiratie op zaterdag

Familieopstelling: kijken aar je blinde vlek – Peter den Haring,  11:00-13:00 uur

Eerlijker kijken naar jouw verslavende gewoontes? Naar jouw blinde vlekken? Deze Familie Opstellingen zijn heerlijk onorthodox. Door begeleide groepschanneling bekijken we energiepatronen in jouw gedrag, soms gekoppeld aan  ‘systemen’ in je familie en voorouders. Zo krijg je direct inzicht in jouw vraagstuk en meestal een betere integratie van bepaalde deelpersoonlijkheden. Vanuit zijn sjamanistische en hypnotherapeutische visie biedt Peter creatieve oplossingen. Er is ruimte voor 2 vragen en 12 representanten. Wees welkom.

Stembevrijding – Francisca Zee, 13:00-15:00 uur

Wil je voelen hoe het is om jouw stem ruimte en geluid te geven? Jezelf toestaan om vanuit kwetsbaarheid contact te maken met je hart en met je stem? Kom en luisteren zonder oordeel. Ontdek jouw unieke trilling. Daar ligt jouw kracht, daar trilt de unieke vibratie van jouw essentie. Geef het vleugels en open de deur van het kooitje. Geniet van vrij zijn, geniet van klinken en trillen en zing zonder je zorgen te maken over wat er gaat gebeuren en hoe het klinkt. Zing als de nieuwsgierige luisteraar van jouw eigen klank.

www.thesecretofjoy.net

Wildevrouw – Lezing door Katja de Man, 15:00-17:00 uur

In elke vrouw zit volgens Katja de Man een onaangepaste, rebelse, krachtige, bewuste, wijze en authentieke vrouw. De schrijfster geeft daarover, naar aanleiding van haar boek ‘Wildevrouw’ een lezing. Katja reisde ruim twaalf jaar lang over de wereld. Tijdens die reizen ging ze op zoek naar avontuur, cultuur, religie en emoties en observeerde ze de mensen die ze zag. In haar voordracht blikt ze daarop terug. Ze vertelt over empowerment, authenticiteit, zelfliefde en bezieling.

www.katjademan.com

Spiritueel Ridderschap – Satya van Dooren, 17:00-19:00 uur

Hoe word ik een ridder? Innerlijk ridderschap geeft ons een houvast in deze turbulente tijd en zorg ervoor dat we ons minder snel laten afleiden door gebeurtenissen buiten ons, maar luisteren naar ons innerlijke weten. Je leert de grondhouding van de ridder: moed, eervol handelen en compassie.

De workshop bestaat uit het uiteenzetten van de zeven leefregels en verder uit  lezingen, discussie, zelfreflectie en oefeningen. Het is een praktische workshop; wat je leert en ervaart,  kun je direct toepassen in je dagelijks leven.

www.deverhalenverteller.nl

Workshop Tovervloed – Arianne van Galen, 19:00-21:00 uur

Ben jij klaar voor TOVERVLOED? Klaar om te genieten van het leven, om volledig te kunnen ontvangen? Jouw talenten te delen met de wereld en mateloos te spelen in een flow? Neem dan een jump in de Cirkel van Overvloed en ervaar hoe je overvloed (nog meer) in je leven kunt uitnodigen. Om dit op een magische wijze toe te laten, op alle levensgebieden: liefde, vriendschappen, werk, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Begeleidt door Arianne, ‘vroedvrouw vd ziel’, wordt het een magische cirkel!

www.ariannevangalen.nl

Evelien Fokker: Leef je Passie!, 21:00-22:00 uur

Evelien Fokker inspireert. Hoe doet ze dat? Door haar passie(s) te weten en te leven. Hoe doet dat? Dat vertelt ze in de lezing. Als organisatiepsycholoog, coach, muzikant en yogadocente combineert zij haar passies en inspireert zij anderen dit ook te doen. Iedere bijeenkomst is uniek en toonaangevend en je zult echt anders vertrekken dan dat je kwam!

‘Evelien raakt de juiste snaar en dat leidt tot nieuwe mogelijkheden!’

www.evelienfokker.com en www.gevoeligesnaar.nl.