Inspiratie op zondag

Spelen met Hoog Sensitiviteit – Marjolein de Vries, 11:00-13:00 uur

Wil jij je innerlijke kracht versterken? Ben jij hoog sensitief (HSP)? Dan beschik je over een krachtig talent! In de workshop ‘spelen met hoog sensitiviteit’ leer je op een speelse wijze een stevige energetische basis voor jezelf te vormen. Hierdoor raak je minder snel uit balans. Emoties en energieën van mensen hebben minder effect. Je kunt beter omgaan met drukke en stressvolle situaties. Na de workshop beschik je over krachtige tools.

www.praktijkmarjoleindevries.nl

Het is tijd voor een nieuwe revolutie – Peter van der Wel, 13:00-15:00 uur

Wil jij weten hoe jij mee kan doen aan de nieuwe revolutie? Leer 212 manieren in deze workshop. De revolutie uit de jaren ’60 is nog niet voltooid. Die idealen zijn nog lang niet voor iedereen. Dus het is tijd voor een nieuwe revolutie, die zorgt voor de stap voorwaarts. De stap naar wereldvrede, mondiale duurzaamheid en solidariteit. We delen één wereld waar we het allemaal heel goed kunnen hebben. Alleen samen kunnen we de wereld veranderen! Kom en laat je inspireren.

www.vanderwel.net

Lezing Spiegelogie – Willem de Ridder, 15:00-17:00 uur

Meesterverteller Willem de Ridder, schrijver van het onvolprezen Handboek Spiegelogie, neemt u mee naar de wereld van eeuwenoude verhalen en sprookjes om de universele principes van het leven zichtbaar te maken. Geestig, scherp en waar nodig genadeloos, rekent Willem de Ridder af met alle ‘witgewassen leugens’ uit ons leven, de leugens die v oor ons waarheid zijn geworden en  die ons afhouden van het antwoord op de vraag: ‘Wat wil ik met mijn leven, wat is mijn bedoeling?’

www.willemderidder.com

Sacred Water Ceremony – Patricia Pattinama, 17:00-18:00 uur

Water = life! Onze relatie met water is sacred. In de water ceremony verbinden we ons met de spirit van water. Let’s sing. Let’s pray. Let’s create a healing vortex…. 
Voor het water, moeder aarde, alle wezens en onze kinderen.Wat jij geeft, ontvang je ook weer terug. We zijn allen verbonden. We danken het water.  We eren het water. We zegenen het water met onze liefdevolle aandacht.
Nu meer dan ooit is het belangrijk voor ons om te herinneren.. wie we zijn, wat we hier komen doen. Let’s Bless the Water…