Musica! op vrijdag

Hangconcert – Thomas Kwakernaat, 18:00-18:30 uur

Luisteraars van Thomas Kwakernaat ervaren zijn optredens als magisch, rustgevend en helend. Ze vinden plaats in een concertante atmosfeer. Sinds 2012 heeft hij het bijzondere instrument de ‘Hang’, een soort schaal van metaal waar ritmische melodielijnen uitkomen. Mediteren was nog nooit zo fijn.

www.thomaskwakernaat.nl

Vuurdans Meditatie – Atmani Blok, 18:30-19:30 uur

Wil je voelen hoe het goddelijk vuur door jouw lichaam stroomt? Laat de levensenergie het overnemen en verbind de hemels en de aardse energieën met elkaar. Schud je lichaam wakker en geef je daarna over aan de dans. De stilte die volgt na afloop zal je de rest van de dag met je meedragen. De Vuurdans meditatie wordt begeleid door Atmani Blok die ook de muziek hiervoor componeerde.

www.atmani.nl

Cacaoceremonie – Jennifer Ann, 19:30-21:00 uur

Volgens de Maya legende zal, wanneer de balans tussen de natuur en de mensheid bedreigd wordt, cacao uit het regenwoud komen om de harten van de mensen te openen en harmonie terug te brengen op de planeet. Het is een veilige manier om in contact te komen met Spirit. Deze medicinale plant brengt je naar de deur van bevrijding en het is aan jou of je er doorheen wil gaan.

www.jenniferannsings.com

DJ Isis, 21:00-23:00 uur

The goddess of dance; wie kent haar niet? Isis is één van ‘s werelds eerste vrouwelijke dj-pioniers. Zelf omschrijft ze haar stijl als: “een mix van elektronische repetitieve dansmuziek, waarbij de harmonie binnen de afzonderlijke nummers en de gehele mix de leidraad zijn.” Haar sets worden gekenmerkt door etnische invloeden – waaronder Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Oosterse. Verwacht op Healing Garden een verfrissend muzikaal avontuur in het hier en nu!

www.djisis.nl