Musica! op zondag

5-Elemenrt Dance – Renske Skills, 10:30 – 11:30 uur

De Huilende Wolven, 11:30-13:30 uur

Teruggekeerd in West Europa, dat zijn ze, de Huilende Wolven. En ze hebben de wildernis meegenomen.

Muziek om op te dansen; muziek om bij mee te spelen en te zingen; muziek om mee te verbinden; muziek om bij te verzusteren en te verbroederen… De Huilende Wolven spelen verborgen schatten van de muzikale kronieken der mensheid.

Grenzeloze composities met strakke arrangementen worden afgewisseld met herkenbare stijlen met hartstochtelijke refreinen en coupletten in alle mogelijke ritmes.

www.facebook.com/DeHuilendeWolven

The Incredible Stacks, 13:30-15:30 uur

Terwijl je ze beluistert vraag je je af hoe The Incredible Stacks het voor elkaar krijgen; hoe kunnen drie improviserende gasten op deze apparatuur uit de jaren ‘60 en ‘70 zo fris en modern, zo aanstekelijk en dansbaar klinken!?

De setopbouw heeft meer overeenkomsten met die van een DJ dan met die van een rockband—verwacht geen set van losse liedjes, maar een strakke ‘jam’ van vette beats, rauwe gitaar en stampende bas. Het gaat allemaal om ritme, onweerstaanbare grooves, catchy riffs en muzikale spanning. Soms zou je zweren dat er een dansplaat op staat. Maar ze zijn het nog steeds. Volledig analoog. Geen samples, geen sequensers, geen laptops.

http://thestacks.nl

Triranga, 15:30-17:00 uur

Triranga neemt je mee op een reis door de mooiste Indiase songs over Saints & Sufi’s, hartverwarmende melodieën en soulful Tabla ritmes vermengd met diepe electronische muziek.

De betoverdende stem van Sandhya Sanjana brengt de toegewijde liederen van aloude tradities tot leven in het hier en nu, zwevend op een vliegend tapijt van electronic sound-design en groovability.

Sandhya Sanjana – Devotional Voice, Martyn Zij – Ecstatic DJ, Heiko Dijker – Tabla & Live Electronics

Ligconcert – RaagMala Suite, 17:00-19:00 uur

De geraffineerde muziek van RaagMala Suite is als een muzikale reis door de menselijke emoties gebaseerd op de Indiase Ragas. Kosmische piano-, Indiase Sarod,- percussie- en elektronische geluiden laten je reflecteren op je diepste gevoelens terwijl je liggend luistert. Het concert is een ervaring dat je in de juiste stemming van innerlijke rust brengt.

http://www.facebook.com/RaagMalaSuite/

 

W.O.W. – Women of Wisdom, 19:00-20:00 uur

Let’s Dance, Sing, Heal and Drum in a circle of unconditional Love

W.O.W. is een non-profit organisatie die zich inzet voor de wijsheid van het collectieve vrouwelijke. Ze brengt de vrouwen van alle richtingen bij elkaar om te verbinden in verschillende kunstuitingen. Vrouwen laten hun stem horen met een boodschap voor een betere wereld. Ze dansen met blote voeten op de moeder aarde om het ritme van de levensenergie te voelen en te voeden. Ze drummen samen om de hartslag van liefde te laten horen. Door heling kunnen ze de onvoorwaardelijke liefde weer laten stromen.

Kun jij de W.O.W. al horen, zien en voelen in je hart?