Wellness

Een van de fijnste plekken op het festival is de Wellness Area. Hier vind je stands vol verrassende natuurproducten om jezelf mee te verwennen. Ook staan er diverse professionele therapeuten voor je klaar om je kennis te laten maken met hun diensten. Nieuwsgierig naar een klank- of kristalhealing of altijd al een aurareading willen doen? Op Healing Garden kan het! Jezelf trakteren op een ontspannende massage of fijne beautybehandeling met natuurlijke cosmetica kan uiteraard ook.

Ontspanning en balans door vibraties – Signy & Christel 

Wij nemen je mee in de wereld van de trilling. Als onze organen en chakra’s hun natuurlijke trilling hebben, voelen we ons fijn. Door Ohm-punctuur worden je meridianen schoongeblazen en je organen en chakra’s weer in balans gebracht. Deze combineren we met essentiële oliën voor extra kracht. Ook hebben wij de Zyto-scan mee, deze scant in 3 minuten 76 bio-markers en vertelt welke essentiële oliën de gescande laag weer in balans brengt. Of wil je een op jouw persoonlijk afgestemde olie? Dat kan ook. Kom je bij ons langs?

http://www.oilwithlove.nl

Rust in je Lijf – Kathy van der Pluim 

Door mijn massage zorg ik met persoonlijke aandacht voor rust in jouw lijf. Even helemaal niets en lekker ontspannen, klinkt dat niet heerlijk? Ik zou zeggen; Ja! Dus kom bij me langs op het festival en gun jezelf rust in je lijf! Wil je meer informatie over wat stoelmassage precies inhoudt, kijk dan even op

www.rustinjelijf.nl.

Rebalancing – Hans Flierboom 

Menselijke geest en lichaam vormen een groot, geïntegreerd systeem. Rebalancing brengt je van denken naar voelen, en van voelen naar ‘zijn’. Op het festival wordt je lichaam ‘gelezen’, en hoor je wat je lichaam uitdrukt. Welke kenmerken zijn terug te voeren op je levenshouding? Het uitgangspunt is dat het lichaam niet liegt en je geest je vaak misleidt, juist als het over jezelf gaat. Zo leer je jezelf kennen via je eigen lichaam. Door je lichaam werkelijk te voelen ga je beseffen wat het je al zo lang wil vertellen.

Rollende Massage – Sylvia van den Ende

Rollende massage is een omgebouwde retro caravan in een warme rustige ruimte waar je in een prettige sfeer van een ontspannende massage kunt genieten. Even helemaal tot rust komen en de drukke buitenwereld vergeten. Kom gezellig aan om het te zien en ervaren.

Kindermassage ‘Mijn Boomhutmoment’ – Angelique van Leeuwen

Tussen het spelen en beleven, even ontspannen. Ook een kinderleven zit vol indrukken en prikkels. Zeker op Healing Garden is van alles te zien en te beleven. Dan is het best fijn om even te rust te kunnen komen,  Je laten masseren, even helemaal niets hoeven. Welk lichaamsdeel wil even aandacht? Aanraking door middel van liefdevolle, intuïtieve en simpele massagehandelingen, waarbij het uitgangspunt is dat je je veilig voelt. Zelf kiezen welke kleren uitgaan. Je ouder(s) er graag bij houden.     Allemaal mogelijk.

 

Body, Mind & Spirit bij Dayessage – Dayenne Hoofwijk

Heb je behoefte aan ontspanning, inzichten en/of healing? Bij mij is het allemaal mogelijk. Als LICHTbegeleider sta ik in contact met de Bron. Middels communicatie op een hoger bewustzijnsniveau in ‘Healen met Licht’, zijn inzichten en heling op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau mogelijk.
Ook kun je je laten meevoeren met de klanken en vibraties tijdens een drumhealing of voicehealing. Welke energiek, krachtig, inspirerend en liefdevol zijn.
Of kom voor een heerlijke energetische ontspanningsmassage of behandeling. Laat je heerlijk baden in een liefdevol bad van energie of gewoon even lekker ontspannen. Er kunnen ook warme kruidenstempels gebruikt worden tijdens massage.
Werken vanuit mijn hart, daar sta ik voor. Puur, zuiver en liefdevol!

 

Magnetiseur / Hypnotiseur – Koos Karsten

Ik ben magnetiseur en hypnotiseur ook wel mesmerising genoemd. Door ziel tot ziel contact te maken werk ik samen met jou op een diep niveau die al heel  snel bereikt kan worden. We kunnen daarmee op een soms speelse manier trauma’s, angsten en pijn klachten als sneeuw voor de zon oplossen. Laat je verwonderen en spreek mij gerust aan, op Facebook kunnen jullie mij vinden op mijn eigen naam maar ook onder Magnetiseur Limburg – mens en dier connectie.

 

Lichaam en geest behandeling – Ingeborg en Paul

Beleef de verbinding tussen lichaam en geest, laat je verwennen door Ingeborg of Paul. Ingeborg geeft je graag een ayurvedische, Chinese of stoelmassage. Of behandelt je als BOCAM therapeut en geeft inzicht om herhaling van klachten in de toekomst te voorkomen.

Laat je lichaam scannen door Paul en vraag hem je energetische blokkades oplossen door Klank Healing of Shiatsu acupressuur massage. Ook kun je terecht voor sjamanistische helingen, medium of runen reading en nog veel meer! Kom vooral even langs en laat je verwennen.

www.lichaamengeestinbeweging.nl

 

Mike Myall – Intuïtief Masseur en Healer

Wat jij nodig hebt…  Wat ik geef…
… is totaal persoonlijk en ontstaat volledig intuïtief.
Kom en geniet van een ontspannende Indiase Hoofdmassage.
Ontvankelijk voor een innerlijke reismoment, laat mijn helende handen je begeleiden met massage en reiki.

Ook bij me zijn Solfeggio Healing Pipes en Kristallen Singing Bowls.
In kleine groepen (max 8 mensen), geef ik meditatieve healing sessies.
Laat je raken door het geluid en de vibraties.

Individuele Healings – Wilmar Vaartjes

‘Zijn wie je bent’ is behoorlijk lastig wanneer onverwerkte gevoelens je nog in de weg zitten. Ik geef healingen die door veel mensen als heel krachtig ervaren worden om deze onverwerkte (angst)gevoelens tot in hun wortel op te lossen. Het effect van een behandeling is vaak direct ervaarbaar. Ik werk vanuit een ontwaakte staat van zijn. Dit betekent dat elke behandeling je dichter brengt bij jouw eigen Licht: dat wat je in diepste wezen bent.

www.lavahealing.nl

Be-come as you are – Willie Meester

Laat je energie & inspiratie ongehinderd stromen door een van deze behandelingen:

* PRANA River of Renewal – waarbij energetische blokkades en stagnerende energieën in beweging worden gezet zodat de vrije aanvoer van Prana ongelimiteerd door je kan stromen.

* PRANA Chakra Balancing & Crystal Healing – waarbij je 7 hoofdchakra’s in balans wordt gebracht met ondersteuning van Bergkristallen, Fluoriet & Moldavite.

* TACHYON Cocoon – in een sessie ‘baad’ je in het subtiel verrijkende veld van Tachyon energie, wat een gevoel van rust, tijdsloosheid en grenzeloosheid geeft.

Rustgevende massages – Hein Mank

Wil je een rustgevende en doeltreffende massage ontvangen? Kom dan bij mij langs. Mijn massages zijn gebaseerd op wellness, rebalancing en Ayurveda en bedoeld om diep in contact met je lichaam te komen. Bij mijn massages varieer ik tempo en intensiteit graag gaandeweg, afhankelijk van hoe de massage wordt ontvangen en van wat ik beluister of waarneem aan spanningen of behoeftes van de persoon die ik masseer. Laat je verwennen en vraag wat ik voor je kan betekenen.

Moira Natuurvrouw – natuurlijke verzorgingsproducten

Weet jij precies welke grondstoffen gebruikt worden in je verzorgingsproducten? Of ben je al die chemische ingrediënten zat? Moira Natuurvrouw maakt zelf verzorgingsproducten van 100% biologische grondstoffen, zodat je altijd weet dat je goed zit! Zo maakt Moira Natuurvrouw dag- en nachtcrème voor verschillende huidtypen, verschillende butters met medicinale werking, handcrèmes, tandpoeder, zonnebrandmelk en nog veel meer. In de kraam op het festivalterrein kan je alle testers uitgebreid proberen.