YOGA OP ZATERDAG

Klankconcert – Thomas Kwakernaat & Sharonna van Waveren, 8:30-10:30 uur

Nada Brahma, vanuit stilte ontstaat klank; alles is klank. Laat je meenemen door de klanken van de ‘bezielde’ Nepalese/Tibetaanse klankschalen en authentieke Aziatische Basis Gong en Hoger Bewustzijns Gong, de Hang en andere “wereld’-instrumenten. Door enkele Yoga oefeningen brengen we je in een rustige staat van zijn. Vervolgens onderga je liggend het klankbad. De resonantie heeft vaak een weldadig effect op geestelijk en fysiek welzijn. We eindigen vaak met het zingen van een mantra om rustig weer te ‘ontwaken’….

www.thomaskwakernaat.nl
yoga-massages.nl

Morning Mix – Inge van Nimwegen, 10:30-12:00 uur 

Een combinatie van oefeningen en technieken uit verschillende tradities. Yoga, maar ook Taoïstische en Sjamanistische invloeden komen terug in de oefeningen, (bewegings) meditaties en dans. De muziek weeft de oefeningen samen tot een geheel rondom het thema van de les. Deze les is een ware beleving en brengt je dichterbij je kracht en je gevoel. Geschikt voor alle niveaus!

www.fireofwaya.com

PartnerYoga/Massage Treat – Sanna Holdert, 12:00-13:30 uur

Bij PartnerYoga werk je in tweetallen om jezelf en elkaar dieper in de houding te brengen en goed je grenzen aan te geven. Samen een balans vinden waarin je kunt ontspannen, verstillen, voelen en openen. Het gaat ook over helder zijn/uitspreken, luisteren naar jezelf en de ander, aanwezig zijn, vertrouwen, overgave, plezier en dankbaarheid. Na wat openende PartnerYoga zullen we elkaar nog iets dieper laten ontspannen door middel van massage, waar we vooral op contact, eigen houding als gever en ruimte geven aan de ontvanger letten.

www.bodymindawareness.nl

Kundalini Yoga met Klank begeleiding – Veronica Kaur & Nana Zoë, 13:30-15:00 uur

Tijdens deze Kundalini Yoga workshop van 75 minuten doe je een gebalanceerde dynamische yoga serie met Veronica, terwijl er bijzondere klanken worden gespeeld door Nana Zoë. Veronica speelt tijdens de eindontspanning op een grote gong. Je wordt aan de hand van klanken en zang nog meer de diepte ingevoerd en eindigen we in diepe rust en ontspanning, waarbij je loskomt van gedachten en emoties. Blokkades worden opgeheven en je energie zal weer gemakkelijker gaan stromen. Voor iedereen die een verrassende reis wil meemaken.

www.vir-yoga-kunst.nl

Klankmeditatie in 7D – Lerant van de Rakt, 15:00-16:30 uur

In deze klankmeditatie wordt een bewustzijnsverhogend veld gecreëerd. Dat doen we door vocaal klanken te produceren in bepaalde tonen. Zittend, in kringen om elkaar heen, produceert elke deelnemer dezelfde klank. Het geheel wordt ondersteund met de geur van lavendel olie en klanken uit een quadrofonisch sound system, alsmede binaural beats en gekleurd licht. De frequenties waarmee gewerkt wordt zijn afkomstig uit de 7e dimensie. Alle tonen komend voort uit EEN (432Hz). Binaural beats wekken Theta golven op. Een Theta bewustzijnsstaat kan emotionele vrijheid genereren, zelf herstellend vermogen, creatief inzicht, trance en meer… De klanken die we produceren zijn specifiek voor het Nederlands taalgebied.

Zoals we ademen zo leven we!  – Claudia Krumme, 16:30-18:30 uur

Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen. Dat is de essentie van Transformational breath®. Één van de meest krachtige zelf helings methoden op aarde! Deze verbonden ademtechniek is gebaseerd op de aanname dat je ademhalings-patroon het resultaat is van je onbewuste emoties. Door je ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling ben je in staat je te bevrijden van blokkades met als resultaat meer vreugde en liefde in je leven. Ervaar het zelf, we kijken er naar uit om je een mooie ervaring te geven.

www.counsellingcenterchanges.nl

http://transformationalbreath.nl TBA Nederland

Yoga-dans – Marietje Bongers, 18:30-20:00 uur

Dancing into the Unknown In de vrije dans kun je jouw lichaam laten bewegen en de golven van emoties/energie volgen en tot uitdrukking brengen via je lichaam (deels geblinddoekt). Je volgt daarbij helemaal wat er van binnenuit wil ontstaan in contact met jezelf en/of anderen. Bevrijd jezelf en kom in je natuurlijke energiestroom en staat van zijn. Marietje neemt je mee op reis en helpt je vanuit je hart te ervaren en bewust te worden van je ware essentie

www.yogaschuuranahata.nl

Sensualista Sistercircle – Inge van Nimwegen 20:00-21:30 uur

Ontwaak je vrouwelijkheid onder de volle maan van het Ontwaken! Deze workshop is een ontdekkingsreis naar de vrouwelijkheid in beweging en meditatie. We stappen in de essentie van vrouw zijn; ontspanning en sensualiteit. Met dans, Taoïstische oefeningen en Yoni Yoga als voorbereiding op de workshop Yoni Yoga op zondag.

www.fireofwaya.com

Tantric Dance – Rakesh Mijling en Elfriede van der Sanden, 21:30-23:00 uur

Een dans van overgave, gratie en kracht. Waarbij de een de leiding heeft en de ander zich laat bewegen in een dans. De uitdaging is om heel dicht bij jezelf te blijven. Maar tegelijkertijd je ook over te kunnen en durven geven aan de ander en het onbekende. De dans is een reflectie van je omgang met de ander. Op speelse wijze word je bewust van jouw eigen ervaringen en bewust van iedere aanraking en beweging. Gedachten springen rond totdat er diepe verbinding ontstaat, waardoor alles vloeiend wordt.

www.tantricdance.nl

Mantra zingen – Thomas Kwakernaat & Sharonna van Waveren, 23:00-1:00 uur

Ooit het geluid van mantra zingen gehoord? En het verlangen om dit te proberen? Dat kan.

Doe mee en laat je verrassen door de magie van het Mantra zingen.  De mantra’s bestaan uit korte simpele  teksten, vaak uit het Sanskriet. We zingen gedichten, woorden of stukjes tekst die magisch zijn of als gebed gezien worden.  Het mooie van deze mantra’s is dat ze door iedereen meteen mee te zingen zijn en het zingen heeft een positief effect op het geestelijk welzijn.

www.thomaskwakernaat.nl
yoga-massages.nl