Yoga op zondag

Kundalini Yoga – Vir Kaur, 9:00-10:30 uur

Een kopje Yoga Espresso? Met kundalini yoga maken we ons lichaam wakker en zorgen we dat de energie op z’n best gaat stromen, zodat je de hele dag nog kunt genieten op Healing Garden. Kundalini Yoga is een yogavorm met veel beweging en ademhaling. Krachtige oefeningen laten je soms goed werken, en daarna diep ontspannen. We sluiten af met een korte meditatie om de stilte te voelen. Kom je ook vroeg uit de veren op zondagochtend? Tot dan!

www.vir-yoga-kunst.nl

Yoni Yoga – Inge van Nimwegen, 10:30-12:30 uur 

Een introductie workshop over het werken met het Yoni Ei. Een eeuwenoud Taoïstisch ritueel om de vrouwelijke (seksuele) energie te ontwaken. Het Yoni Ei is een mineraal (meestal van Jade) dat gebruikt wordt om pijn en spanning in de vrouwelijke organen op te lossen en te helen, om de vrouwelijke, seksuele energiestroom te versterken en daarmee de algehele vitaliteit te verhogen.

Vrouwen die deel willen nemen aan de Yoni Yoga-workshop met Yoni Ei dienen ook de cirkel van zaterdagavond te volgen. De cirkel is ook los van de workshop op zondag te volgen. De Yoni eitjes zijn bij Inge te koop op Healing Garden of vooraf te bestellen via www.yoniyoga.nl.

 

www.fireofwaya.com

Zoals we ademen zo leven we!  – Claudia Krumme, 12:30-14:30 uur

Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen. Dat is de essentie van Transformational breath®. Één van de meest krachtige zelf helings methoden op aarde! Deze verbonden ademtechniek is gebaseerd op de aanname dat je ademhalings-patroon het resultaat is van je onbewuste emoties. Door je ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling ben je in staat je te bevrijden van blokkades met als resultaat meer vreugde en liefde in je leven. Ervaar het zelf, we kijken er naar uit om je een mooie ervaring te geven.

www.counsellingcenterchanges.nl

http://transformationalbreath.nl TBA Nederland

Evelien Fokker: YogaCello en Latifa, 14:30-16:00 uur

Evelien maakt een unieke combinatie van Yoga, Cello, Latifa meditatie, Ontspanning en Stembevrijding. De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘verfijning’. Begeleid met cello en zang maak je een innerlijke reis via zeven stappen van transformatie: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Liefde, Loslaten en de Wil. Iedereen is welkom, yoga-ervaring is niet nodig. Gun jezelf dit heerlijke cadeau!

‘Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader dus!’

www.evelienfokker.com en www.gevoeligesnaar.nl

 

Therapeutic Flying / Acro-yoga – Ilma la Bella & Joyce Bosch, 16:00-17:30 uur

Acro-yoga doen is een  yoga vorm die je SAMEN doet. Het draait hierbij om afstemmen, vertrouwen, bouwen, spelen en vooral: plezier! Deze workshop wordt afgesloten met thaise massage.

www.ilma-massage.nl & www.enjoy-ce.com/

Waterceremonie met yoga, mantra en klank – Marietje Bongers, 17:30-19:00 uur

Ervaar een bijzondere workshop flow yoga met waterceremonie en stemklank. Door vrije (dans/yoga) bewegingen ervaren we zachtheid en stroming in ons lichaam. Door klank te geven en ervaren, eren we het water om heling en reiniging te brengen en ontvangen. Zo maken we verbinding met wat het leven je brengt en wat jij aan het leven geeft. Marietje neemt je mee op reis en helpt je vanuit je hart te ervaren en bewust te worden van je ware essentie

www.yogaschuuranahata.nl