Specials op vrijdag

Healing Garden Smudge ritueel – lekker schoon het festival in! 16:00 – 22:00 uur bij de ingang

Smudgen is een Amerikaans-Indiaans ritueel waarbij de rook van kruiden gebruikt wordt mensen of voorwerpen te zuiveren van negatieve energie. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten door de lieftallige Healing Garden gastvrouwen die jou zullen smudgen. Zo kan je eventuele zware energie buiten het festival terrein laten en lekker licht het festival ingaan!

Healing Garden gebedsvlaggen, 16:00 – 22:00 uur bij de informatiestand

Bij binnenkomst mag je je intenties voor het weekend, de aarde, de mensheid of wie of wat dan ook op een stukje stof schrijven en ophangen. Zo kan de wind het meenemen.

 

Boekenruil – Little Free Library – take a book, return a book, dagelijks van 18:00-1:00 in het Theehuis

Het principe van de ruil-bibliotheek is simpel: neem een boek (liefst gelezen) mee van huis en ruil het voor een boek van een andere Healing Garden bezoeker!

Of pak een rustmomentje en blader lekker door de body & mind magazines die voor je klaar liggen bij de Little Free Library.

Kom spelen in de DeelTuin – Samantha Feelix

Garden of A-Bun-Dance!! Als levende doe-, deel-, denk-erover-area creëren wij een plek om de kringloop van materie gecreëerd tijdens het festival te verbeelden en beleven. We gaan aan de slag tijdens de hands-on workshops met karton, plastic, blik, tetrapakken, petflessen, textiel, koffieprut Daar kun je hele mooie dingen mee maken zoals afvalbakjes, instrumenten en plastic-fantastic-festival kostuums. Verder geven we graag meer info over wormenbakken, compost toiletten of fietsband bouw. Je zal verbaasd zijn over wat we kunnen doen met onze ‘resten’. Het is echt een Garden of A-Bun-Dance!

www.proeftuindeluwte.nl

Klankmeditatie – Mikey Myall, tijdens ondergang bij de Yogatempel

Tijdens de zonsop-, en ondergang begeleidt Mikey klankmeditaties met gong, healing pipes en kristallen klankschalen in zijn blauw/paarse bell tent. Geen betere manier om je dag óf je nacht te beginnen! Overdag geeft Mikey één op één sessies tegen een kleine vergoeding.