Specials op de zaterdag

Klankmeditatie – Mikey Myall, tijdens zonsopgang,-en ondergang bij de Yogatempel

Tijdens de zonsop-, en ondergang begeleidt Mikey klankmeditaties met gong, healing pipes en kristallen klankschalen in zijn blauw/paarse bell tent. Geen betere manier om je dag óf je nacht te beginnen! Overdag geeft Mikey één op één sessies tegen een kleine vergoeding.

Boekenruil – Little Free Library – take a book, return a book,  8:00-1:00 in het Theehuis

Het principe van de ruil-bibliotheek is simpel: neem een boek (liefst gelezen) mee van huis en ruil het voor een boek van een andere Healing Garden bezoeker!

Of pak een rustmomentje en blader lekker door de body & mind magazines die voor je klaar liggen bij de Little Free Library.

Natuuractiviteiten voor kinderen – Natuurfontein, 10:00-12:30 uur & 14:00-15:30 uur bij de Kids Paradise

Ga je mee op onderzoek uit in de natuur? Zullen we samen ontdekken wat voor kunstwerken je kan maken met takjes en bladeren? Of lekker koken in de natuurkeuken? Natuurfontein heeft als doelstelling onze kinderen via vrije tijd, buitenzijn en bewegingswijs jeugdherinneringen te laten creëren. Ze te begeleiden naar “de kinderen van de toekomst”. Ze bieden activiteiten  aan waar kinderen lekker hun zintuigen de vrije loop kunnen laten en de natuur kunnen (her)ontdekken. Je vindt ze onder de boom bij de Kids Paradise.

www.natuurfontein.nl

Healing Garden Smudge ritueel – lekker schoon het festival in! 11:00-18:00 uur bij de ingang

Smudgen is een Amerikaans-Indiaans ritueel waarbij de rook van kruiden gebruikt wordt mensen of voorwerpen te zuiveren van negatieve energie. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten door de lieftallige Healing Garden gastvrouwen die jou zullen smudgen. Zo kan je eventuele zware energie buiten het festival terrein laten en lekker licht het festival ingaan!

Healing Garden gebedsvlaggen, 11:00-18:00 uur bij de informatiestand

Bij binnenkomst mag je je intenties voor het weekend, de aarde, de mensheid of wie of wat dan ook op een stukje stof schrijven en ophangen. Zo kan de wind het meenemen.

 

Kledingruil – Bring Your Own en ruilen maar! 11:00-18:00 uur op de markt

Heb jij stiekem ook stapels kleding in je kast liggen die je nooit (meer) draagt? Te groot, te klein, miskoopjes? Neem ze mee naar de Healing Garden kledingruiltent en swop een nieuwe tweedehands outfit bij elkaar!

Goed voor je portemonnee én het milieu. Heb je niets te ruilen? No worries. Doe een kleine donatie in het blik voor het goede doel. De donaties en overgebleven kleding gaan naar de vluchtelingenopvang naast het Healing Garden kantoor.

Kom spelen in de DeelTuin – Samantha Feelix, 11:00-18:00 uur

Garden of A-Bun-Dance!! Als levende doe-, deel-, denk-erover-area creëren wij een plek om de kringloop van materie gecreëerd tijdens het festival te verbeelden en beleven. We gaan aan de slag tijdens de hands-on workshops met karton, plastic, blik, tetrapakken, petflessen, textiel, koffieprut Daar kun je hele mooie dingen mee maken zoals afvalbakjes, instrumenten en plastic-fantastic-festival kostuums. Verder geven we graag meer info over wormenbakken, compost toiletten of fietsband bouw. Je zal verbaasd zijn over wat we kunnen doen met onze ‘resten’. Het is echt een Garden of A-Bun-Dance!

www.proeftuindeluwte.nl

Photoshoot – Wild Hearts, 15:00-17:00, bij mooi weer op het strand, anders in de bartent.

Welkom in de wondere wereld van Wild Hearts. We bieden je met een photoshoot de kans om jezelf helemaal te laten zien: speel, wees creatief, leef!! Alles is welkom, en we geven jou een moment van transformatie. Dit is niet zomaar een foto, maar een moment van bevrijding!

www.wildhearts.nl

Open Hart – Michelle Fortuin in het Theehuis

Heb je weleens het idee, dat je iemand iets wil zeggen, maar het niet doet? We laten de mensen die we lief hebben, zelf invullen wat we van ze vinden, in plaats van het ze te vertellen. Daarmee laten we kansen schieten, maar daar kunnen we iets aan doen. Open Hart maakt een foto van jou. Ook vragen we je een boodschap aan een persoon. Bijvoorbeeld je moeder die je wil bedanken of die collega met wie je een afspraakje wilt. Help je mee de wereld wat openhartiger te maken?

www.facebook.com/hetopenhart

Hoopworkshops – La Hoop, meerdere keren per dag op het strand

Lekker hoepen? Dansen – spelen, plezier maken? La Hoop hoept om te spelen, te dansen, plezier te maken. Om je meer in je lijf te laten komen, je eigen flow te voelen. Om je lichaam, core, (rug)spieren en balans te verstevigen. Om jezelf te uiten in beweging en dans! Doe je mee?

www.lahoop.nl

Zeepbellen Magie – Alwino Bubbelino, meerdere keren per dag op het strand

Bij de Kids Paradise wordt een speelse ruimte gecreëerd waar iedereen naar hartelust kan bubbelen. Voor een echte mooie reuzebel is opperste concentratie vereist! Alwino neemt verschillende formaten toverstokken mee en méér dan voldoende magische sop, om de grootste bubbels te maken die je ooit hebt gezien! Bellenblazen maakt mensen blij, het wekt verwondering. Volwassenen zover krijgen dat ze meedoen is altijd een grootste uitdaging – als dat lukt is het pure magie! Neem jij de uitdaging aan..?