Theehuis op vrijdag

Bereiden van ceremoniële cacao – Jennifer Ann, 18:00-19:30 bij het kampvuur of in het Theehuis

Jaaaa! Altijd al willen weten hoe het geheime cacao brouwsel gemaakt word? Dit is je kans… Samen gaan we het brouwsel maken op het open vuur, met liedjes, gebeden en natuurlijk heel veel liefde. We zullen verhalen vertellen over caca over hoe het vroeger gebruikt werd in de tijden van azteken en maya’s….. Zin in?! Wij ook! Kinderen en grote kinderen welkom!

www.jenniferannsings.com

Satya van Dooren – Verhalen, Sprookjes en Mythes, 21:00-22:00 uur

Satya kan verhalen, sprookjes of mythes vertellen, die je laten wegdromen naar vreemde kusten in jezelf. Of naar plaatsen die alleen in ons onderbewuste bestaan.

Maar hij kan ook iets anders doen: als je een tipje van de sluier wilt oplichten over wie je bent, is het mogelijk om door sprookjes en verhalen bij een dieper deel van jezelf terecht te komen. Namelijk datgene wat in je dagelijkse bestaan niet bewust meespeelt, maar wat altijd invloed heeft op de manier waarop je reageert op het leven.

Dit klinkt wellicht mysterieus, en dat is het dan ook. Dit soort verhalen vertelt hij alleen ’s avonds, wanneer de wereld gaat rusten en “alledag” moe wordt. Dan kunnen de verhalen je hart beroeren, want alleen met ons verstand kunnen we deze niet begrijpen.

 Mantra’s – Dana van Breukelen, 22:30-23:00 uur

Michaël Sheiran – SpiritSongs, 23:30-0:30 uur

Heerlijke en krachtige SpiritSongs worden voor jou gespeeld door Michaël. Hij combineert een breed scala muzikale genres met mantra’s en medicinesongs: een prachtige combinatie tussen hemels en aards. Tezamen met zijn engelenstem weet hij je in je hart te raken, en mee te nemen op reis in jezelf. Ruimte om lekker even niet te doen, en te kunnen zakken in Zijn.
Een voorproefje vind je op zijn website: www.michaëlsheiran.com