Theehuis

Stiltewandeling – Eva Willemijn Visser, 8:00 – 9:00 uur

De zon komt op, de vogels fluiten, het gras is nog nat. Heerlijk is het om nog even in je bed te liggen. Maar…ook is het de mooiste tijd van de dag om naar buiten te gaan en wakker te worden, samen met het wakker worden van de dag. Begin je dag in stilte. Na een inleidende meditatie maken we gezamenlijk een wandeling in het gebied in en rondom het festivalterrein.

Fijn de dag samen te beginnen!

www.moveinhealth.com

Mantra’s – Dana van Breukelen, 13:30-14:00 uur

Workshop Mandala Weaving – Karin Laars, 14:00-16:00 uur

Mandala Weaving is een eeuwenoude kunstvorm die zijn oorsprong heeft in Tibet en Zuid-Amerika.

De mandala’s worden met de hand gemaakt van garen, wol en hout en gebruikt om in een diepere staat van meditatie te komen. Mandala is het Sanskriet woord voor cirkel en beeldt symbolisch de kosmos uit. In deze workshop leer je meerdere weeftechnieken die je uiteindelijk kunt combineren.

Het eindresultaat is  voor iedereen een prachtige, unieke mandala.

Workshop Mondharp spelen – René Paes, 15:00-16:00 uur

Benieuwd naar het oeroude muziekinstrument de Mondharp? Kom en ontdek het magische geluid. Tijdens deze workshop maak je kennis met dit kleine maar fijne instrument. Je leert de basisbeginselen van het spelen op de mondharp. Ook ga je ervaren hoe je mondholte de prachtige klanken laat resoneren. Jouw lichaam is de klankkast die zorgt voor het geluid.

Al spelende ontdek je steeds meer mogelijkheden. Ontdek en speel je mee?

Praktische informatie

* Maximale groepsgrootte: 10 deelnemers

* Je hoeft geen eigen mondharp te hebben om mee te doen

* Voor kinderen (met ouders): aangepast programma in Kids Paradise

www.oermuziek.nl

Ontdek de verborgen kracht van bomen – Barry Voeten, 15:00 – 16: 30 uur 

Kom je graag in de natuur? Ben je echt een buitenmens? Dan heb je vast gemerkt dat bomen een helende kracht bezitten. Slechts weinigen weten hoe je die levenskracht zelf kunt ervaren. In deze workshop heb je dat in een handomdraai geleerd. Je leert o.a. de aura’s van een boom op te pikken met de hand of wichelroede. Heb je dat onder de knie? Dan ontdek je nog veel meer van de verborgen krachten van de bomen.

www.voelgeluid.nl

Michaël Sheiran – SpiritSongs, 16:30-17:30 uur

Heerlijke en krachtige SpiritSongs worden voor jou gespeeld door Michaël. Hij combineert een breed scala muzikale genres met mantra’s en medicinesongs: een prachtige combinatie tussen hemels en aards. Tezamen met zijn engelenstem weet hij je in je hart te raken, en mee te nemen op reis in jezelf. Ruimte om lekker even niet te doen, en te kunnen zakken in Zijn.
Een voorproefje vind je op zijn website: www.michaëlsheiran.com

Spirit Songs – Jennifer Ann, 18:00-19:00 uur 

Luuk Lenders, 20:00-21:00

Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek, met bijzondere fluiten, accordeon, shrutibox, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht. Als verzamelaar van fluiten heeft hij van alles te fluiten en vertellen. De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit rockt als een Elvis. Trek je bergschoenen of badslippers aan en ga mee op avontuur!

www.luuklenders.com

Mantra’s – Lila en Kashi, 21:30-22:30 uur