Theehuis

Stiltewandeling – Eva Willemijn Visser,  8:00 – 9:00 uur

De zon komt op, de vogels fluiten, het gras is nog nat. Heerlijk is het om nog even in je bed te liggen. Maar…ook is het de mooiste tijd van de dag om naar buiten te gaan en wakker te worden, samen met het wakker worden van de dag. Begin je dag in stilte. Na een inleidende meditatie maken we gezamenlijk een wandeling in het gebied in en rondom het festivalterrein.

Fijn de dag samen te beginnen!

www.moveinhealth.com

Lieve ik, lieve jij – Amis Boersma, 11:00-17:00 uur

Hoe schrijf je eigenlijk een lieve brief aan jezelf? Waar begin je? Voor velen van ons is het veel makkelijker om lieve dingen aan anderen te schrijven, terwijl we toch ALLE tijd die we hebben met onszelf doorbrengen. In deze workshop maak je kennis met een manier om jezelf te eren en te herinneren aan de dingen die je echt belangrijk vindt, maar soms uit het oog verliest.

www.meerlievebrieven.nl

 

Luuk Lenders, 12:30-13:30 uur

Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek, met bijzondere fluiten, accordeon, shrutibox, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht. Als verzamelaar van fluiten heeft hij van alles te fluiten en vertellen. De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit rockt als een Elvis. Trek je bergschoenen of badslippers aan en ga mee op avontuur!

www.luuklenders.com

Workshop Mandala Weaving – Karin Laars, 14:00-16:00 uur

Mandala Weaving is een eeuwenoude kunstvorm die zijn oorsprong heeft in Tibet en Zuid-Amerika.

De mandala’s worden met de hand gemaakt van garen, wol en hout en gebruikt om in een diepere staat van meditatie te komen. Mandala is het Sanskriet woord voor cirkel en beeldt symbolisch de kosmos uit. In deze workshop leer je meerdere weeftechnieken die je uiteindelijk kunt combineren.

Het eindresultaat is  voor iedereen een prachtige, unieke mandala.

Krien Jozeph, Merante Tamar en Vincent Swierstra, 14:00-17:00 uur

Krien Jozeph en Merante Tamar nemen je mee op een lyrische reis door klank, beeld en beweging. Tijdens deze metaphysische zoektocht laten zij zich inspireren door poëzie, kunst, wetenschap en theater.   Zij worden tijdens deze bijzondere voorstelling door Vincent Swierstra begeleidt op de Sarangi.

Ontdek de verborgen kracht van bomen – Barry Voeten, 15:00-16:30 uur

Kom je graag in de natuur? Ben je echt een buitenmens? Dan heb je vast gemerkt dat bomen een helende kracht bezitten. Slechts weinigen weten hoe je die levenskracht zelf kunt ervaren. In deze workshop heb je dat in een handomdraai geleerd. Je leert o.a. de aura’s van een boom op te pikken met de hand of wichelroede. Heb je dat onder de knie? Dan ontdek je nog veel meer van de verborgen krachten van de bomen.

www.voelgeluid.nl