fbpx

19 augustus 2021: Family DanceDay

Family DanceDay

Organisatorische redenen zorgden ervoor dat onze eerste versie van Family DanceDay op 10 augustus niet door kon gaan. Gelukkig is er goed nieuws te melden: op donderdag 19 augustus 2021 vindt de Family DanceDay alsnog plaats. Kortom: dansen met het hele gezin!

Net zoals jij hebben we er echt naar uitgekeken. De eerste editie van Family DanceDay! De teleurstelling was bij ons net zo groot als bij jou, toen we de beslissing moesten nemen om de dag niet door te laten gaan. Laten we het daar nu niet meer over hebben!

Family DanceDay 2021 gaat gewoon door!

Family DanceDay vindt plaats op 19 augustus, maar wat moet je hierbij voorstellen?

Nou eigenlijk is het simpel: dansen met de hele familie. Maar dat niet alleen. Wat dacht je van te gekke workshops voor en door kinderen en – niet te vergeten – een echte kinderdisco?

Op een laagdrempelige manier kennis je kinderen kennis laten maken met unieke dansvormen?Dat kan tijdens Family DanceDay. Wil je hierbij aanwezig zijn, klik dan hier om te bekijken of er nog kaarten beschikbaar zijn.

Al kaarten gekocht voor Family DanceDay?

Je hebt al bericht gehad van ons over deze aanpassing. Het wachten is nu dus op de negentiende! Zien we je dan op het Erkemederstrand? Wij hebben er veel zin in!

Meer informatie via www.healinggarden.app.