5 Rhythms Dance op DanceDays

We zijn sinds donderdag 10.00 uur begonnen aan DanceDays. DanceDays is de aangepaste versie van Dance Camp. Vanzelfsprekend mag de 5 Rhythyms Dance niet ontbreken op ons dansfestival.

Tijdens ons festival, dat nog duurt tot aan 10 augustus (Family DanceDay), verzorgt Jup aka Dr. Dance and de Danculance een workshop 5 Rhythms. Een Ecstatic Experience. Tijdens de workshop werkt Jup vanuit de thema’s Roots & Feet, Energy & Hips, Creativity & Sound, Patterns, Reflections & Hand, Breath & Stillness.

 

We garanderen je: dit zal een mooie ervaring worden! Jup kijkt ernaar uit om samen met je te mogen dansen.

 

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor DanceDays. Kies je favoriete dag uit, boek je tickets en daarna staat niets meer in de weg om af te reizen naar Zeewolde (Flevoland).

Programma

Het programma van DanceDays is te vinden in de speciale web based app van Healing Garden. Klik op de onderstaande knop voor het openen van de app. 

Nog even dit...

Dit jaar gaat het allemaal even wat anders dan dat je van ons gewend bent. We hebben een speciale FAQ’s pagina ingericht met daarop alle aanpassingen en maatregelen. Deze zijn ook van toepassing op DanceDays.