Natuurcamping

Een echte die-hard Healing Gardener komt natuurlijk het hele weekend gezellig bij ons kamperen op onze natuurcamping. Kampeerders hebben een streepje voor en kunnen kiezen uit een programma met extra activiteiten. Leuk nieuwtje voor families met kleine kinderen en rustminnende festivalgangers: dit jaar hebben we extra kampeerplaatsen voor tenten wat verder weg van de muziek aan de rand van het festivalterrein. Er is geen stroom op de camping – vergeet je je battery pack niet als je je telefoon wil opladen?

Sauna en Hottub op het strand

De Healing Garden camping wordt dit jaar nóg relaxter, met een houtgestookte sauna en hottub op het strand. Zo kan je je dag in stijl afsluiten, heerlijk bubbelend en uitkijkend over het meer onder de volle maan. Hoe fijn is dat?

Glamping

Ben je nou niet zo’n kampeerder, maar wil je er toch graag het hele weekend bij zijn? Dan hebben we speciaal voor jou superdeluxe tweepersoons tipi’s in de aanbieding, en legertenten voor de hele familie. Op de gezellige camping van het Erkemederstrand 2 km verderop zijn blokhutten te huur voor de helemaal niet-kampeerders onder ons.

Camper/Caravan

Met je huis op wielen mag je natuurlijk ook op de camping, maar let op: we hebben beperkt plek en geen standplaatsen met stroom. Ook dien je een apart camper/caravan kaartje te kopen.

Huur je eigen Tipi

Food and Drinks
Dogs