Camping FAQ

OPENINGSTIJDEN CAMPING

De camping gaat vrijdagmiddag om 16:00 open en sluit zondagavond om 22:00 uur.

HOE VER IS HET LOPEN VANAF HET PARKEERTERREIN?

Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 300 meter lopen naar de ingang van de camping. Voor zware spullen hebben we een aantal bolderkarren ter beschikking.

HUISREGELS CAMPING

Om het voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels. Hier een overzichtje van wat je wel en niet mee kunt nemen naar de camping.

Wel: hamers voor tentharingen, bestek, zakmes, foto-/videoapparatuur, vlaggen, vlaggenstokken en mooie slingers en ledlampionnen om je tent mee te versieren.

Niet: glas, aggregaten, gasinstallaties of gasflessen, ghettoblasters (wel gewone transistorradiootjes), fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, fietsen, laserpennen.

Op last van de brandweer dienen alle tenten minimaal 3 meter uit elkaar te staan.

ALCOHOLISCHE VERSNAPERINGEN

Het is helaas niet toegestaan je eigen drank mee te nemen naar de Healing Garden camping. We willen in 2020 namelijk graag weer een festival organiseren. En door je drankjes bij de bar te halen help je ons dat streven te verwezelijken. Op het festivalterrein worden heerlijke biologische wijnen en (speciaal)biertjes verkocht.

PERSOONLIJKE HYGIENE

Er zijn douches en toiletten op het terrein en het Nijkerkernauw leent zich uitstekend voor een frisse duik. Wild toiletteren is niet toegestaan.

TENT

Voor je tent dien je een apart ticket te kopen. De prijs voor een tent voor het gehele weekend is €15,-, ongeacht het aantal personen dat in de tent slaapt. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar.

De auto kan helaas niet mee het terrein op. Vanaf het parkeerterrein kan je een bolderkar lenen om je spullen te vervoeren naar de camping.

CARAVAN OF CAMPER

Voor caravans en campers hebben we aan het begin van de camping een apart gedeelte ingericht. Voor je huis op wielen dien je een speciaal ticket te kopen á €25,- voor het weekend.

FESTIPI VILLAGE

Tijdens het Healing Garden Festival kun je ook overnachten in de super sfeervolle ‘Festipi Village’. De Festipi Village is een festival hotel met vooropgezette tipi’s waar je van alle gemakken voorzien bent.

AFVAL EN RECYCLING

Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken.

Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.