Extra programma voor kampeerders op zaterdag 27 juli

08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
Musica!
Musica: de Healing Garden Main Stage
Musica!
Musica!
Morning Yoga
09:30 - 11:00
Morning Yoga met Afke en Manish
Morning Yoga
09:30 - 11:00

Afke geeft een heerlijke Yoga sessie om lekker in het lichaam te komen en alles weer te laten stromen. Hart en gevoel worden ook geactiveerd door gebruik van de adem. Eerst een opzwepende ademhaling met beweging en daarna een rustige verbonden ademhaling. Aan het einde van de sessie voel je spring levend en klaar en open voor de dag met een grote lach. Muzikaal begeleid door Manish op de Serangi. Voor alle niveau’s, iedereen kan mee doen.

Heal your Body
Heal your Body
Heal your Body
Kick-start your Life Force
08:00 - 09:00
Kick-Start your Life Force door Joyce Bosch
Kick-start your Life Force
08:00 - 09:00

Yoga Espresso
09:00 - 10:30
Yoga Espresso door Vir Kaur
Yoga Espresso
09:00 - 10:30

Een kopje Yoga Espresso? Met kundalini yoga maken we ons lichaam wakker en zorgen we dat de energie op z’n best gaat stromen, zodat je de hele dag nog kunt genieten op Healing Garden. Kundalini Yoga is een yogavorm met veel beweging en ademhaling. Krachtige oefeningen laten je soms goed werken, en daarna diep ontspannen. We sluiten af met een korte meditatie om de stilte te voelen. Kom je ook vroeg uit de veren op zaterdagochtend? Tot dan!

Heal your Heart
Heal your Heart
Heal your Heart
Let's talk abut sex
10:00 - 11:00
Let's talk about sex door Zen and the City
Let's talk abut sex
10:00 - 11:00

Praat jij vrij en open over seks of heb je daar wat meer moeite mee? En hoe gedetailleerd bespreek jij jouw seksleven met anderen, durf je bijvoorbeeld uit te spreken wat je lekker vindt, ben je open over je voorkeuren met betrekking tot mannen/vrouwen, experimenteren, of hou je die dingen liever voor je? Madelief en Sabrina leiden een aantal gesprekken over taboes in liefde, seks en ouderschap. Hoe denken jullie over deze onderwerpen en wat is hierin voor jullie belangrijk? Door hierover te praten en ervaringen uit te wisselen kunnen we van elkaar leren. En: laten we het ook eens hebben over de onderwerpen die we doorgaans liever vermijden. Hoe bevrijdend is dat?!

Heal your Mind
Heal your Mind
Heal your Mind
Ademtechniek en IJsbad
10:00 - 11:30
Ademtechniek en IJsbad door Jerôme Karssen
Ademtechniek en IJsbad
10:00 - 11:30

Vanuit zijn eigen ervaring en zoektocht waarbij hij zich oa verdiepte in vipassana mediatie, sjamanisme, de Wim Hof methode en ademwerk, helpt Jerôme je met het doorbreken van je belemmerende patronen zodat je persoonlijk kunt groeien en nieuwe inzichten opdoet – fysiek, mentaal of emotioneel. Tijdens Healing Garden kun je bij Jerôme in een ijsbad stappen. Eerst gaat hij met je aan de slag met ademwerk – want door de kou kun je aanvankelijk letterlijk naar adem happen. Maar leer je je adem onder controle houden, dan kun je daarmee je zelf je autonome zenuwstelsel en ook je immuunsysteem beïnvloeden – iets wat eerder niet voor mogelijk werd gehouden. Na Jerôme’s uitleg over de adem, stappen we in het ijsbad. Een bijzondere ervaring die je bewuster maakt van je lichaam en geest! Jerôme staat met veel liefde klaar om je te hierbij ondersteunen.

Kids Paradise
Kids Paradise
Kids Paradise
KLankschaalpret
10:00 - 11:00
Klankschaal pret met Emma Beumer
KLankschaalpret
10:00 - 11:00

Begin je dag met klank en beweging Wat gaan we doen? We luisteren naar de klankschalen, bewegen met de klanken, luisteren naar en bewegen met een verhaal. En natuurlijk ook zelf de klankschalen doen klinken.