Neem contact op
of heb je vragen?

Een echte die-hard Healing Gardener komt natuurlijk het hele weekend gezellig bij ons kamperen op onze natuurcamping!

Wat was is er heerlijker dan je dag beginnen met een ochtend yoga sessie gevolgd door een duik in het meer?

Veel gestelde
vragen en antwoorden

Algemeen

1Ticket
We zijn een kleinschalig festival en de 350 enige echte officiële tickets koop je via deze website.
2Waar
De Summer of Healing Garden vindt plaats op het evenemententerrein van het Erkemederstrand, op de kruising van het Nulderpad en de Erkemederweg te Zeewolde. Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving.
3Wanneer

Healing Garden
Dance Camp
:
29 juli ™ 31 juli

Healing Garden
Festival part 1

5 ™ 7 augustus

Healing Garden
Festival part 2

12 ™ 14 augustus

Healing Garden
YogaFest

19 ™ 21 augustus
4Tijden

Vrijdag:
11:00 uur tot 1:00 uur
camping gaat open om 9:00 uur.

Zaterdag:
11:00 uur tot 1:00 uur.

Zondag:
11:00 uur tot 22:00 uur
camping sluit om 22:00 uur
5Is er een minimum leeftijd?

Nee hoor, iedereen is welkom en Healing Garden is uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en ook de hond mag mee.

Maar let op: het festival wordt gegeven aan het Erkemederstrand en grenst aan het water. Hoewel er vanuit de organisatie wel toezicht is, blijven ouders zelf verantwoordelijk voor het wel en wee van hun eigen kleintjes.
Jongeren tot en met 18 jaar dienen begeleid te worden door hun ouders/verzorgers.
6Honden

Je trouwe viervoeter is van harte welkom, mits hij/zij zich gedraagt en jij goed achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?
7Genotsmiddelen
Het is op Healing Garden voor bezoekers tot 18 jaar oud niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

Roken is uitsluitend in de open lucht toegestaan. In gebouwen en tenten, op hooibalen en onder overkappingen is roken verboden. Op Healing Garden worden geen tabaksproducten verkocht.

Healing Garden is een drugs vrij evenement. De grootste high haal je immers uit jezelf, daar heb je echt geen synthetische rotzooi voor nodig. Mocht je in het bezit/onder invloed zijn van hard drugs, dan is onze beveiliging helaas genoodzaakt je te vragen te vertrekken.
8Pinnen
Het is op Healing Garden helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Wel is het mogelijk consumptie munten te pinnen of cash te kopen bij de info stand accepteren een aantal standhouders pinbetalingen.
9Munten
MUNTEN Bij de bar en de cateraars betaal je met Healing Garden munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de info stand en kunnen betaald worden met contant geld of je pinpas.
10Afval en recycling

Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken. Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.
11Hoever is het lopen vanaf het parkeerterrein
Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 300 meter lopen naar de ingang van de camping. Voor zware spullen hebben we een aantal bolderkarren ter beschikking.
12Huisregels camping
Om het voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels. Hier een overzichtje van wat je wel en niet mee kunt nemen naar de camping.

Wel: vlaggen, vlaggenstokken en mooie slingers en ledlampionnen om je tent mee te versieren, borden, bestek en bekers.

Niet: glas, alcohol, aggregaten, gasinstallaties of gasflessen, ghettoblasters, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, laserpennen.

Op last van de brandweer dienen alle tenten minimaal 3 meter uit elkaar te staan en is het niet toegestaan vuurtjes te stoken of campinggas te gebruiken.

Verder geldt de Gulden Leefregel van zo’n beetje alle wijsgeren en profeten in de wereldgeschiedenis: ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’
13Alcoholische versnapering

Het is helaas niet toegestaan je eigen drank mee te nemen naar de Healing Garden camping. We willen in 2023 namelijk graag weer een festival organiseren. En door je drankjes bij de bar te halen help je ons dat streven te verwezenlijken. Op het festivalterrein worden heerlijke biologische wijnen en (speciaal)biertjes verkocht.

Kamperen

1Openingstijden camping

De camping gaat vrijdagmiddag om 9:00 open en sluit zondagavond om 22:00 uur.
2Tent
Voor je tent dien je een apart ticket te kopen. De prijs voor een tent voor het gehele weekend is €20,-, ongeacht het aantal personen dat in de tent slaapt. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar.

De auto kan helaas niet mee het terrein op. Vanaf het parkeerterrein kan je een bolderkar lenen om je spullen te vervoeren naar de camping.
3Caravan of camper
Voor caravans en campers hebben we aan op loopafstand een apart gedeelte ingericht. Voor je huis op wielen dien je een speciaal ticket te kopen á €15,- voor het weekend.
4Glamping
Geen zin in gesjouw met je eigen tent? Dit jaar kun je via dit formulier bij Rent and Camp een superleuke 1-, of 2 persoons tipi of een Sahara-tent voor 3 tot 8 personen boeken.
5Voorzieningen
Er zijn op onze natuurcamping geen voorzieningen. Denk: stromend water en electra. Je kan uiteraard gebruik maken van de toiletten en douches op het festivalterrein. Denk je zelf aan een batterypack voor je telefoon? Gebruik je medicijnen die gekoeld bewaard worden? Kom het even melden bij de infobalie! Dan vinden we samen een passend plekje.
6Persoonlijke Hygiëne
Er zijn douches en toiletten op het terrein en het Nijkerkernauw leent zich uitstekend voor een frisse duik. Wild toiletteren is niet toegestaan.

Voor als je geen zin hebt
om je eigen tent op te zetten.

Voor alle niet-zo-kampeerders die er tijdens Summer of Healing Garden toch graag een heel weekend bij willen zijn, hebben we goed nieuws! Dit jaar kun je via Rent and Camp een superleuke 1-, of 2 persoons tipi of een Sahara-tent voor 3 tot 8 personen boeken.

De tipi’s komen compleet met matras, dekbed en kussen – hoe luxe! Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

Dit wil je! Als je het contactformulier invult, gaat team Rent and Camp direct voor je aan de slag met een op maat gemaakte offerte.

Laat je gegevens achter

Rent and Camp neemt zo snel mogelijk contact met je op om afspraken met je te maken voor je tent of tipi!