Neem contact op
of heb je vragen?

Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Kijk even tussen de veel gestelde vragen om te kijken of jou vraag hier bijstaat, mocht dit niet het geval zijn, vul dan het contactformulier in!

Veel gestelde
vragen en antwoorden

Algemeen

1Ticket
We zijn een kleinschalig festival en de 350 enige echte officiële tickets koop je via deze website.
2Waar
De Summer of Healing Garden vindt plaats op het evenemententerrein van het Erkemederstrand, op de kruising van het Nulderpad en de Erkemederweg te Zeewolde. Zoek naar Healing Garden Festival op Google of Kijk hier om deze op Google maps te bekijken.
3Wanneer

Healing Garden
Dance Camp
:
29 juli ™ 31 juli

Healing Garden
Festival part 1

5 ™ 7 augustus

Healing Garden
Festival part 2

12 ™ 14 augustus

Healing Garden
YogaFest

19 ™ 21 augustus
4Tijden

Vrijdag:
11:00 uur tot 1:00 uur
camping gaat open om 9:00 uur.

Zaterdag:
11:00 uur tot 1:00 uur.

Zondag:
11:00 uur tot 22:00 uur
camping sluit om 22:00 uur
5Is er een minimum leeftijd?

Nee hoor, iedereen is welkom en Healing Garden is uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en ook de hond mag mee.

Maar let op: het festival wordt gegeven aan het Erkemederstrand en grenst aan het water. Hoewel er vanuit de organisatie wel toezicht is, blijven ouders zelf verantwoordelijk voor het wel en wee van hun eigen kleintjes.
Jongeren tot en met 18 jaar dienen begeleid te worden door hun ouders/verzorgers.
6Honden

Je trouwe viervoeter is van harte welkom, mits hij/zij zich gedraagt en jij goed achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?

Ticket vragen

1Kan ik ook een dagje komen?
Zeker! We hebben ook dagkaarten in de verkoop
2Kan ik met een dagkaart overnachten op het festivalterrein?
Helaas. Alleen met een geldig weekend passe-partout kan je op het terrein blijven overnachten.
3Heb ik naast een weekend passe-partout nog andere tickets nodig om te blijven slapen?
Jazeker. Als je met de auto komt heb je een weekend parkeerkaart nodig, en je hebt een kaartje nodig voor je tent of camper/caravan
4Als ik een tipi boek, heb ik dan nog entreetickets nodig?
Jazeker. De prijs voor de tipi is enkel voor de tipi. Om deel te nemen aan het festival en te blijven overnachten heb je nog een weekend passe-partout nodig.
5Kan ik bij jullie terecht met betrekking tot vragen voor de Glamping
Voor vragen mbt. de glamping kun je terecht bij Rent and Camp. Wij hebben dit volledig uitbesteed aan deze partij! Stuur een e-mail naar rentandcamp@home.nl

Op het festival

1Munten
Bij de bar en de cateraars betaal je met Healing Garden munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de info stand en kunnen betaald worden met contant geld of pinpas.
2Pinnen
Het is op Healing Garden helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Wel is het mogelijk consumptie munten te pinnen bij de info stand en accepteren een aantal standhouders pinbetalingen.
3Water
Om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu zal er geen flessenwater verkocht worden maar zullen we een aantal drinkwaterpunten beschikbaar stellen waar je je flesje kan bijvullen. We zijn zelf geen fan van het hervullen van plastic flesjes. Die zijn slechts bedoeld voor eenmalig gebruik. De binnenste laag laat op ten duur los en komt zo in je lichaam. Eigen fles vergeten? Aan de infobalie zijn Healing Garden flesjes te verkrijgen.
4Afval en recycling
Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken. Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.
5Alchohol
Het is op Healing Garden voor bezoekers tot 18 jaar oud niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.
6Roken
Roken is uitsluitend toegestaan in de aangewezen rook-plek. In tenten, op hooibalen en onder overkappingen is roken verboden. Op Healing Garden worden geen tabaksproducten verkocht.
7Andere genotsmiddelen
Healing Garden is een drugs vrij evenement. De grootste high haal je immers uit jezelf, daar heb je echt geen synthetische rotzooi voor nodig. Mocht je in het bezit/onder invloed zijn van hard drugs, dan is onze beveiliging helaas genoodzaakt je te vragen te vertrekken.

Kamperen

1Openingstijden camping

De camping gaat vrijdagmiddag om 9:00 open en sluit zondagavond om 22:00 uur.
2Hoever is het lopen vanaf het parkeerterrein?
Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 300 meter lopen naar de ingang van de camping. Voor zware spullen hebben we een bolderkar ter beschikking.
3Tent
Voor je tent dien je een apart ticket te kopen. De prijs voor een tent voor het gehele weekend is €20,-, ongeacht het aantal personen dat in de tent slaapt. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar.

De auto kan helaas niet mee het terrein op. Vanaf het parkeerterrein kan je een bolderkar lenen om je spullen te vervoeren naar de camping.
4Caravan of camper
Voor caravans en campers hebben we op loopafstand een apart gedeelte ingericht. Voor je huis op wielen dien je een speciaal ticket te kopen á €15,- voor het weekend.
5Glamping
Geen zin in gesjouw met je eigen tent? Dit jaar kun je via dit formulier bij Rent and Camp een superleuke 1-, of 2 persoons tipi of een Sahara-tent voor 3 tot 8 personen boeken.
6Voorzieningen
Er zijn op onze natuurcamping geen voorzieningen. Denk: stromend water en electra. Je kan uiteraard gebruik maken van de toiletten en douches op het festivalterrein. Denk je zelf aan een batterypack voor je telefoon? Gebruik je medicijnen die gekoeld bewaard worden? Kom het even melden bij de infobalie! Dan vinden we samen een passend plekje.
7Persoonlijke Hygiëne
Er zijn douches en toiletten op het terrein en het Nijkerkernauw leent zich uitstekend voor een frisse duik. Wild toiletteren is niet toegestaan.
8Huisregels
Om het voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels. Hier een overzichtje van wat je wel en niet mee kunt nemen naar de camping.

Wel: vlaggen, vlaggenstokken en mooie slingers en ledlampionnen om je tent mee te versieren, borden, bestek en bekers.

Niet: glas, alcohol, aggregaten, gasinstallaties of gasflessen, ghettoblasters, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, laserpennen.

Op last van de brandweer dienen alle tenten minimaal 3 meter uit elkaar te staan en is het niet toegestaan vuurtjes te stoken of campinggas te gebruiken.

Verder geldt de Gulden Leefregel van zo’n beetje alle wijsgeren en profeten in de wereldgeschiedenis: ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’

Bereikbaarheid

1Is het festival bereikbaar met het ov?
Jammer genoeg niet echt. Je kan met de trein naar Nijkerk cs en vanaf daar een ov fiets huren. Of naar Harderwijk cs en met de bus. De rit duurt een uur en de bus stopt 2,5 km van het festivalterrein. Niet ideaal dus.
2Ik heb geen auto. Wat nu?
Je kan je gegevens achter laten binnen onze Ride share pagina op Facebook

3Ik heb nog plekjes over in de auto en zou wel iemand willen meenemen. Hoe werkt dat?
Top! Je kan een oproep plaatsen op onze Ride share pagina op Facebook

Heb je vragen
neem contact met ons op.


Adresgegevens Festival

Erkemeederstrand
3896 LB Zeewolde

Kijk op Google Maps voor de precieze locatie
(of zoek op Google naar Healing Garden Festival)

 

Gegevens van Stichting Healing Garden

Rijnsburgerweg 102
2333 AE Leiden

KVK: 67008178
BTW: NL856791660B01