COVID-19

Ik wil...

Ook in de zomer van 2021 zal COVID-19 (corona) een belangrijke rol van betekenis spelen tijdens het Healing Garden Festival. Mocht blijken dat de maatregelen vereisen dat het festival niet door kan gaan, dan blijft je ticket geldig tot het eerstvolgende Healing Garden Festival. Wanneer je, mocht dit nodig zijn, gebruik wilt maken van de mogelijkheid om met een ticket van 2021 het festival in 2022 te bezoeken (omdat het festival niet door kan gaan), dan moet je dit wel van tevoren via een bericht aan ons laten weten. Verdere annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in onze algemene voorwaarden.

Veiligheid

Uiteraard willen we dat iedereen op ons festival een gevoel van veiligheid ervaart. Wij doen ons best, maar verwachten ook het beste van onze bezoekers. De stelregel is immers: “Alleen samen krijgen we corona onder controle.” Healing Garden neemt verantwoordelijkheid via een aantal maatregelen. Deze leggen we graag aan je uit.

Healing Garden ‘Light’

Omdat we afhankelijk zijn van de noodverordening van de provincie Flevoland, moeten we ons aan bepaalde regels houden. Dit maakt dat ons festival een ‘light’ versie is.

Anderhalve meter

Iedere bezoeker van twaalf jaar en ouder, met uitzondering van personen die een gezamenlijk huishouden vormen, houden anderhalve meter afstand tot elkaar. Onze vrijwilligers houden hier toezicht op en spreken waar nodig je aan op rustige manier, mocht het even vergeten worden.

Handen wassen

Op het festivalterrein zijn verschillende punten te vinden waar je handen kunt wassen met desinfecterende gel. Het spreekt voor zich dat je hiervoor geen kosten hoeft te maken.

Entree

Van tevoren registreer je, zodat al je contactgegevens bekend zijn bij de organisatie. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Mocht er sprake zijn van een uitbraak van COVID-19 als gevolg of door samenkomst op het festival, dan is het makkelijk om de bezoekers te traceren en daarmee contact op te nemen.

Waar je rekening mee moet houden is een tijdslot voor entree tot het festival. Hiermee willen we onnodig wachten en opstoppingen bij de entree voorkomen. Dit tijdslot informeert je over wanneer je aan kunt melden om in te checken.

Hiermee garanderen we een vlotte doorstroom voor iedereen. Wil je ons daarom laten weten wanneer je aan gaat komen op het festival? We laten je dan weten of het gewenste tijdstip mogelijk is, in verband met de drukte.


In de rij voor de entree vind je om de anderhalve meter markeringen zodat je terwijl je wacht voldoende afstand kunt houden.

Waar je verder nog rekening mee moet houden is een triageformulier. Dit formulier print je en onderteken je. Dit formulier geeft je af wanneer je incheckt. Dit formulier kun je downloaden via de link onderaan deze pagina.

Het spreekt voor zich: heb je klachten, dan blijf je thuis. Ben je niet in orde, dan zijn we genoodzaakt om je als bezoeker te weigeren.

Contactpunten

Na gebruik van zogeheten contactpunten worden deze gedesinfecteerd. Als het om desinfectiegel gaat, dan vind je deze niet op centrale punten op het festivalterrein. Je vindt deze ook bij de entree. Voordat je het terrein betreedt maak je hier gebruik van.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers houden zich aan de anderhalve meter regel. Wil jij dan ook hetzelfde doen?

Contactloos betalen en pinapparaten

Het is alleen mogelijk om contactloos te betalen of te betalen via pin. In eerste instantie kies je voor het contactloos betalen. Hierdoor hoef je onder normale omstandigheden geen pincode in te voeren. Het kan voorkomen dat de betaling geweigerd wordt, omdat je al een aantal contactloze betalingen deed. Dan is het mogelijk om je pincode in te voeren op het pinapparaat. Dit pinapparaat wordt daarna gedesinfecteerd.

Sanitair

Al ons sanitair wordt meerdere keren per dag gereinigd. Ook hier is handgel en desinfectiegel te vinden. De papieren afdroogdoekjes worden na gebruik weggegooid.

Foodtrucks

Wanneer je eten of drinken besteld bij een van de foodtrucks op het festivalterrein, dan wordt gebruik gemaakt van wegwerpbekers, -borden en -bestek. Ook de rij voor de foodtrucks wordt aangepast. Tot aan de balie worden er markeringen aangebracht van anderhalve meter. Zo is het gemakkelijk afstand te houden.

Onze cateraars zetten maximaal in op hygiëne.

Je krijgt een tijdslot toegewezen waarbinnen je maaltijden kunt afhalen om een al te grote drukte bij de foodtrucks te voorkomen.

Kamperen

Tussen de verschillende tenten en campers/caravans is ten minste 3 meter afstand.


Tenten en campers/caravans worden alleen gedeeld door personen die een gezamenlijk huishouden vormen.

Als we samen al deze maatregelen in acht nemen, kunnen we er met elkaar een onvergetelijk Healing Garden weekend van maken!

Doorgeven aankomsttijd

Via dit formulier kun je aangeven wanneer je aankomt op Healing Garden Festival 2021. Dit is nodig, zodat we een spreiding kunnen toepassen tijdens het inchecken. Let op: de tijd die je doorgeeft hoeft uiteindelijk niet de tijd te zijn waarop het mogelijk is om in te checken. Van ons krijg je uiteindelijk het definitieve tijdstip door.

Doorgeven aankomsttijd Healing Garden Festival 2021

Triageformulier

Het is noodzakelijk dat je dit formulier print en invult. Dit formulier neem je mee, zodat je dit kunt laten zien tijdens het inchecken.