Healing Garden
Dance Camp
29 t/m 31 juli


Voel jij je ook zo fijn, energiek en vrij als je danst? Jezelf verliezen in dans helpt je niet alleen om lekker in je lijf te komen en een gelukzalige flow te ervaren, het kan ook een aanzet tot persoonlijke ontwikkeling en diepgaande transformatie vormen. Healing Garden Dance Camp neemt je drie dagen lang mee op een intense dance journey.

Zien we jou deze zomer op het Erkemederstrand in Zeewolde?


Workshops & freestylen

Vind je eigen ritme – in dans en op ons festival. Onze verrassende workshops – van soefi-wervelen tot 5 ritmes, trancedans en ecstatic dance – dagen je uit om de bevrijdende eenheid tussen je mind, body en soul te ervaren. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker je eigen moves maken op de sets van onze dj’s.

Dance journey

Healing Garden Dance Camp neemt je drie dagen lang mee op een intense dance journey. Van verrassende en verdiepende workshops van inspirerende dansdocenten tot freestylen op de sets van onze dj’s. Laat je deze zomer meevoeren op een magische reis!

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden Dance Camp blijf je dansen op de cosmic en ecstatic beats en sets van onze Healing Garden dj’s. Daarnaast kun je genieten van live muziek, helende soundhealings en optredens van singer-songwriters

Diepere connectie

Jezelf verliezen in dans helpt je niet alleen om lekker in je lijf te komen en een gelukzalige flow te ervaren, het kan ook een aanzet tot persoonlijke ontwikkeling en diepgaande transformatie vormen. Healing Garden Dance Camp nodigt je uit om de verbinding met jezelf aan te gaan en tot een diepere connectie te komen.

Lekker in je lijf

Voel jij je ook zo fijn, energiek, vrij en sexy als je danst? Dat is precies wat we je graag laten ervaren tijdens ons festival. Niet alleen dansen, maar ook de sauna en hottub aan het strand of relaxen in een hangmat tijdens een live klankschaalconcert dragen daaraan bij. Of een fijne yogasessie. Zo kom jij weer helemaal lekker in je lijf.

Verbinden & ontmoeten

De bezoekers van onze festivals zijn vriendelijk en superrelaxt. De sfeer is open en gezellig. Je kunt je makkelijk verbinden en anderen ontmoeten. Op de dansvloer connect je niet alleen met jezelf, ook met je mede-dansers. Rond het kampvuur of in de lounge area’s ontstaan de mooiste gesprekken. Wil je echt een bijzondere ontmoeting? Verbind je dan met de paarden op ons terrein.

Festival fun

Op het festivalterrein is nog veel meer te doen. Bij de foodtrucks in onze eat street kun je terecht voor de lekkerste biologische en vegan maaltijden, versnaperingen en drankjes. Op onze mercado vind je standhouders met eerlijke, duurzame, verantwoorde en handgemaakte producten – van kleding tot natuurlijke cosmetica, muziekinstrumenten, edelstenen en krachtobjecten. Dit maakt de festival fun tijdens Healing Garden Dance Camp compleet.

Ontspannen & opladen

Ons festivalterrein aan het Erkemederstrand ligt middenin de natuur. De plek bij uitstek om even helemaal te ontspannen en op te laden. Neem een frisse duik in het meer, laat je masseren of onderga een energetische behandeling. Vind je het ultiem relaxt op Healing Garden Dance Camp? Je hoeft nog lang niet naar huis: je kunt het hele weekend komen kamperen op onze natuurcamping!
Dance CampDance Camp

Dive a weekend
deep into dance


Vier het leven
deze zomer met ons mee!

Save the date! Het weekend van 5 ™ 7 augustus én het weekend van 12 ™ 14 augustus 2022 zal de Healing Garden karavaan voor de 10e keer neerstrijken op het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde om de boel om te toveren tot een helende tuin vol verrassingen. En dat gaan we toch eens goed vieren!


Denk: een heel weekend lang lekker kamperen in de natuur, yoga met je blote voeten in het gras, fijne muziek, ceremonies, ecstatic dance, inspirerende workshops en lezingen, verantwoorde foodtrucks, kampvuur, sauna en hottub op het strand, nachtelijke zwempartijtjes en ‘s avonds los op de cosmic heats van onze Healing Garden dj’s.

Healing Garden is een intiem 3-daags open air festival voor iedereen. Ons doel is onze bezoekers te inspireren de beste versie van zichzelf te zijn.


Met een uitgebreid programma vol workshops, lezingen, muziek en dans daagt het festival je uit om uit de eigen comfort zone te stappen. En om weg te dromen en om even helemaal weg te zijn uit de hectiek van alledag. Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is..


Tot Healing Garden

Er is echt voor
iedereen iets te doen.

 • Workshops

 • Meditaties

 • Mindfulness

 • Ecstatic Dance

 • Medicine music

 • Sjamanistische paarden

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • DJ's

 • Trance reizen

 • Familie opstellingen

 • Liefdevolle communicatie

 • Tantric dance

 • Stembevrijding

 • Sprekers

 • Verhalen vertellers

 • Stilte wandelingen

  Kom je een dagje
  of lekker het hele weekend?

  Niets missen van het festival?
  Blijf lekker bij ons slapen!

  Voor alle
  niet-zo-kampeerders


  Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

  See details

  Voor alle
  die-hard kampeerders


  Dit jaar gaat het kamperen op het terrein net een beetje anders dan andere jaren.

  Lses het hier

  Wie kun je verwachten bij
  Healing Garden Dance Camp


   Op Dance Camp is er voor iedereen genoeg te doen.
   Laat je inspireren.

   Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is.

   Place of Gathering

   Het kloppend hart van het festival. Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op hemelse klanken en helende concerten, 's middags en 's avonds kun je deelnemen aan ecstatic dance of een cacaoceremonie.


   Place of Balance

   Deelnemen aan verschillende yogasessies en kennismaken met verrassende nieuwe variaties. Alleen, of samen tijdens een acro yoga sessie. In stilte, of juist met meditatieve muziek. Je vind hier vast wel een sessie waar jouw hart sneller van gaat kloppen.


   Place of Stillness

   In the Place of Stillness staat het vinden van stilte in de mind en inner peace centraal. Want meditatie is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.


   Place of Knowledge

   Je bent nooit te oud om te leren! Daarom hebben we een inspirerend programma voor je samengesteld met uiteenlopende workshops en lezingen die je kunnen helpen jouw wereld een beetje mooier te maken.
   Place of Joy

   Ook voor kinderen is er op Healing Garden genoeg te beleven. Zoals kinderyoga en meditatie maar je kinderen kunnen ook knutselen met dingen uit de natuur, moddersoep maken en broodjes bakken boven een vuurtje.
   Place of Transformation

   Op the Place of Transformation worden magische momenten beleefd met… paarden! Hier lopen sjamanistisch getrainde paarden vrij rond en ondersteunen tijdens de workshops en yogasessies.


   Place of Connection

   In the Place of Connection hebben we een inspirerend programma voor je samengesteld met uiteenlopende workshops die je kunnen helpen jouw wereld een beetje simpeler en daardoor mooier te maken.


   Place of Creation

   In the Place of Creation draait kan er met natuurlijke materialen producten zoals cosmetica, zeep, shampoo gemaakt worden

   Kom ook naar
   onze andere festivals!


   Doe je met
   ons mee?


   Healing Garden kan bestaan door de fantastische vrijwilligers & co-creators die zich ieder jaar inzetten om het festival tot een succes te maken!

   Heb jij een super-power of wil je iets bijdragen aan Healing Garden dit jaar?


   Meld je hier aan