Dance Camp is afgelopen,
kom naar onze andere festivals!

Healing Garden
Dance Camp
29 t/m 31 juli


Voel jij je ook zo fijn, energiek en vrij als je danst? Jezelf verliezen in dans helpt je niet alleen om lekker in je lijf te komen en een gelukzalige flow te ervaren, het kan ook een aanzet tot persoonlijke ontwikkeling en diepgaande transformatie vormen. Healing Garden Dance Camp neemt je drie dagen lang mee op een intense dance journey.

Zien we jou deze zomer op het Erkemederstrand in Zeewolde?


Workshops & freestylen

Vind je eigen ritme – in dans en op ons festival. Onze verrassende workshops – van soefi-wervelen tot 5 ritmes, trancedans en ecstatic dance – dagen je uit om de bevrijdende eenheid tussen je mind, body en soul te ervaren. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker je eigen moves maken op de sets van onze dj’s.

Dance journey

Healing Garden Dance Camp neemt je drie dagen lang mee op een intense dance journey. Van verrassende en verdiepende workshops van inspirerende dansdocenten tot freestylen op de sets van onze dj’s. Laat je deze zomer meevoeren op een magische reis!

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden Dance Camp blijf je dansen op de cosmic en ecstatic beats en sets van onze Healing Garden dj’s. Daarnaast kun je genieten van live muziek, helende soundhealings en optredens van singer-songwriters

Diepere connectie

Jezelf verliezen in dans helpt je niet alleen om lekker in je lijf te komen en een gelukzalige flow te ervaren, het kan ook een aanzet tot persoonlijke ontwikkeling en diepgaande transformatie vormen. Healing Garden Dance Camp nodigt je uit om de verbinding met jezelf aan te gaan en tot een diepere connectie te komen.

Lekker in je lijf

Voel jij je ook zo fijn, energiek, vrij en sexy als je danst? Dat is precies wat we je graag laten ervaren tijdens ons festival. Niet alleen dansen, maar ook de sauna en hottub aan het strand of relaxen in een hangmat tijdens een live klankschaalconcert dragen daaraan bij. Of een fijne yogasessie. Zo kom jij weer helemaal lekker in je lijf.

Verbinden & ontmoeten

De bezoekers van onze festivals zijn vriendelijk en superrelaxt. De sfeer is open en gezellig. Je kunt je makkelijk verbinden en anderen ontmoeten. Op de dansvloer connect je niet alleen met jezelf, ook met je mede-dansers. Rond het kampvuur of in de lounge area’s ontstaan de mooiste gesprekken. Wil je echt een bijzondere ontmoeting? Verbind je dan met de paarden op ons terrein.

Festival fun

Op het festivalterrein is nog veel meer te doen. Bij de foodtrucks in onze eat street kun je terecht voor de lekkerste biologische en vegan maaltijden, versnaperingen en drankjes. Op onze mercado vind je standhouders met eerlijke, duurzame, verantwoorde en handgemaakte producten – van kleding tot natuurlijke cosmetica, muziekinstrumenten, edelstenen en krachtobjecten. Dit maakt de festival fun tijdens Healing Garden Dance Camp compleet.

Ontspannen & opladen

Ons festivalterrein aan het Erkemederstrand ligt middenin de natuur. De plek bij uitstek om even helemaal te ontspannen en op te laden. Neem een frisse duik in het meer, laat je masseren of onderga een energetische behandeling. Vind je het ultiem relaxt op Healing Garden Dance Camp? Je hoeft nog lang niet naar huis: je kunt het hele weekend komen kamperen op onze natuurcamping!
Dance CampDance Camp

Dive a weekend
deep into dance


Vier het leven
deze zomer met ons mee!

Save the date! Het weekend van 29 - 31 juli organiseren wij voor de tweede keer ons Healing Garden Dance Camp op het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde. Verwacht een dansfestijn vol verrassingen en bijzondere ontmoetingen met andere en jezelf. 


Voel jij je ook zo fijn, energiek, vrij en sexy als je danst? Dat is precies wat we je graag laten ervaren tijdens ons festival. Niet alleen dansen, maar ook de sauna en hottub aan het strand of relaxen in een hangmat tijdens een live klankschaalconcert dragen daaraan bij. Of een fijne yogasessie. Zo kom jij weer helemaal lekker in je lijf. 

Op het programma staan onder meer Ecstatic Dance, Trance Dance Rituals, 5 Rhythms Dance, Dance The Medicine en Movement Medicine, maar ook andere vormen van dans. Maar ook fijne live muziek, fantastische performers en DJ’s waarop je lekker je eigen moves kunt maken. 


Te midden van al het dansgedruis kun je uiteraard regelmatig even bijtanken bij onze organic/vegan cateringstands die de lekkerste versnaperingen en maaltijden serveren, en bestel je aan onze bar fijne biologische drankjes. En ben je even uitgedanst? Dan kan je ontspannen in de sauna en hottub op het strand of nachtelijke gesprekken voeren rond het kampvuur.


Dance Camp laat je reconnecten – met jezelf en je eigen lichaam, met de mensen om je heen en met de natuur.

Iedereen vermaakt zich
op Dance Camp

 • Workshops

 • Meditaties

 • Mindfulness

 • Ecstatic Dance

 • Medicine music

 • Sjamanistische paarden

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • DJ's

 • Trance reizen

 • Familie opstellingen

 • Liefdevolle communicatie

 • Tantric dance

 • Stembevrijding

 • Sprekers

 • Verhalen vertellers

 • Stilte wandelingen

  Niets missen van het festival?
  Blijf lekker bij ons slapen!

  Voor alle
  niet-zo-kampeerders


  Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

  Reserveer je Tipi

  Voor alle
  die-hard kampeerders


  Neem zelf je spullen mee en kom lekker kamperen op onze natuurcamping.

  Kom kamperen


  Op Dance Camp is er voor iedereen genoeg te doen.
  Laat je inspireren.

  Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is.

  Doe je met
  ons mee?


  Healing Garden kan bestaan door de fantastische vrijwilligers & co-creators die zich ieder jaar inzetten om het festival tot een succes te maken!

  Heb jij een super-power of wil je iets bijdragen aan Healing Garden dit jaar?


  Meld je hier aan