Dance Camp

Dance Camp

Locatie Erkemederstrand, Zeewolde

Over het festival

Healing Garden
Dance the Medicine

Dance Camp wordt georganiseerd in samenwerking met Dance The Medicine en vindt in 2021 plaats van…

5 - 9 augustus 2021

EXTRA DAG: 10 augustus 2021 - Family Dance Day

Van Dance Camp naar Dance Days

Ons voornemen was om onder de titel Dance Camp een unieke samenwerking aan te bieden tussen Healing Garden en Dance the Medcine. De aangescherpte maatregelen zorgden ervoor dat er kritisch gekeken moest worden naar de 2021 editie van Dance Camp. 

De opzet van Dance Camp / Dance Days is eigenlijk niet gewijzigd. Afgezien dat een serie dagevenementen geworden zijn. Vier dagen alleen maar dansen. Op de vijfde dag een extra dag speciaal voor families.

Op het programma staan onder meer Ecstatic Dance, Trance Dance Rituals, 5 Rhythms Dance, Dance the Medicine en Movement Medicine. Ook andere vormen van dans komen voorbij. Genoeg keuze dus! Daarnaast kun je luisteren en kijken naar optredens van artiesten en performers. De DJ’s zorgen voor de juiste grooves, waarop jij je moves kunt maken!

Dance Camp / Dance Days laat je reconnecten – met jezelf en je eigen lichaam, met de mensen om je heen en met de natuur.

Dat is niet alles! Op 10 augustus organiseren we een Family Dance Day. Hiertoe besloten we omdat er veel vraag naar was. Wat is er nu leuker om te dansen met de hele familie? Die dag staan onder andere op het programma Kids Ecstatic Dance, een kinderdisco (tussen de paarden!) en nog veel meer!

Dance Camp - Dance Days
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, waren we genoodzaakt om ons meerdaags festival om te zetten naar een serie dagevenementen. Lees daarom even de FAQ’s door voor alle festivals die onderdeel vormen van de Summer of Healing Garden.
FAQ's
Tickets
Voor Dance Camp / Dance Days
Tickets boek je via de algemene pagina voor het aanschaffen van tickets voor Summer of Healing Garden.
Boek je tickets