fbpx

DanceDays

Nog even en dan is het zover: de eerste editie van DanceDays. Zoals je wellicht weet is dit de naam die we dit jaar gebruiken voor Dance Camp. Omdat we ons dansfestijn omgetoverd hebben tot een serie van eendaagse festivals. Hoe ziet het programma eruit voor DanceDays?

Healing Garden App

Eerlijkheidshalve moeten we je melden dat we momenteel nog druk bezig zijn met het vullen van de programma’s. We kunnen je binnenkort een definitief programma laten zien. Dit doen we via de website, social media en natuurlijk de Healing Garden App.

De Movement Medicine

Laten we alvast een tipje van de sluier oplichten dan. De Movement Medicine van Marold Emmelkamp zal aanwezig zijn tijdens DanceDays. Movement Medicine is een krachtig ‘body of work’, diepgeworteld in sjamanistische practices en ecstatic dance. Het is een bewegingsmeditatie waarmee we ons lichaam teruggeven aan de beat van het leven in ons. Door onze aandacht te brengen naar ons bewegende lichaam, hart en mind komen we in dieper en waarachtiger contact met onszelf en elkaar.

Tijdens DanceDays hebben we een aantal workshops op het programma staan, die je stuk voor stuk zal verlaten met een sterk gevoel van presence in je lichaam en hart, gegrond en in je centrum. Met een dieper weten van wie je nu bent en wat je hier op aarde komt doen.

De Movement Medicine zal vier workshops verzorgen. Dansers die alle dagen komen, kunnen lekker diepgaan, want de workshops sluiten op elkaar aan en er zit een opbouw in. De volgende workshop bouwt door op de vorige. Maar het is geen noodzaak om alle vier de workshops te volgen, je kunt ze ook prima je los bezoeken.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 6 augustus vindt de workshop Dancing at the centre of your circle plaats: Door middel van dans in het midden van jouw cirkel aanwezig zijn, en de kracht van keuze leren gebruiken om een empowered leven te leiden.

Zaterdag 7 augustus dan: Wild & Tender, embodying your sexual energy: je sexuele energie belichamen en inzetten voor heling, welzijn en geluk in alle gebieden van je leven.

Power of the Unbroken vindt plaats op zondag 8 augustus: ken jezelf en maak contact met dat deel van het leven dat altijd al heel was, heel is, en altijd heel zal blijven. En leer jezelf ermee te verbinden.

Als laatste is er dan op maandag 9 augustus The Circle of Life, dancing for all our relations (ceremony): Een Movement Medicine ceremonie om te dansen, dromen en bidden voor al onze relaties.

Meedoen?

Wil je meedoen, dan scoor je vandaag nog je tickets via de onderstaande knop:

Dan nog even dit...

We hebben onze festivals aangepast op basis van de maatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat bepaalde zaken gewijzigd zijn.