Daniela Dingenotto

Raw Talk – Communiceren vanuit jezelf, mét jezelf en anderen
Door Daniela Dingenotto

Therapeuten voorspelden Daniela Dingenotto dat het vanwege haar gewelddadige jeugd waarschijnlijk nooit goed met haar zou komen. Maar daar nam ze geen genoegen mee. Ze ging op spirituele reis en vond via uiteenlopende therapieën, boeken, opleidingen en technieken mentale en fysieke balans.  Ze is er 100% van doordrongen dat we als mens alles wat we nodig hebben om onszelf te helen van onze trauma’s in onszelf dragen. Ze wil je vanuit haar eigen ervaring graag helpen om dit potentieel aan te spreken.

Tijdens haar workshops wil ze je zoveel mogelijk weer in contact te brengen met jouw eigen autonome communicatie, je innerlijke weten en je eigen kracht. We gaan vaak voorbij aan onze eigen behoeften en persoonlijke grenzen en hoe deze zich kenbaar maken. Hierdoor raak je de verbinding met jezelf kwijt. Via haar workshops tijdens Healing Garden wil Daniela je raken, wakker maken, ruimte creëren om te delen en vragen te stellen en uit te proberen. Ze geeft praktische oefeningen die kort en krachtig helpen – ook in een druk schema in de haast van alledag.

Zaterdag 27 juli 16:30-18:00 uur

Sound & body expression: zonder woorden expressie geven aan jouw zijn
Door Daniela Dingenotto

Wij leven (te)veel vanuit ons brein. Niet gek: want die wordt door alle haast en informatiestromen 24/7 beziggehouden. De taal van ons brein, die kennen we wel. Maar kennen we ook de taal van ons lichaam? Van onze emoties, gevoelens en de verhalen die opgeslagen zijn in ons celgeheugen? Via klank, jabber (individuele oertaal) en stemexpressie kun je contact maken met hetgeen dat opgeslagen ligt in je lichaam en systeem. Deze workshop is bedoeld om lekker te gaan spelen, uit te proberen en te ervaren. Neem vooral ook pen en papier mee, want het kan zomaar gebeuren dat je ineens belangrijke informatie of heldere inzichten krijgt.

Zondag 28 juli 13:00-15:00 uur