Meteen naar de inhoud

Healing Garden

Home » Nieuws » De data voor 2022 zijn bekend!

De data voor 2022 zijn bekend!

Velen van jullie hebben er naar uitgekeken. Het bekend worden van de data voor onze festivals. Er is goed nieuws! De data voor 2022 zijn bekend. Lees wanneer je precies waar naar toe kunt gaan in dit bericht.

Healing Garden

Dance Camp

Laten we beginnen met Dance Camp. De editie van vorig jaar was een eerste keer voor ons. Het smaakte naar meer en daarom organiseren we ook in 2022 een nieuwe editie van dit meerdags festival, dat in het teken staat van dansen, dansen en nog eens …

Samenwerking

We organiseren dit festival in samenwerking met DJ Esta Polyesta. Een weekend lang alleen maar dansen. Daar wil je bij zijn!

Het afgelopen jaar was een pittig jaar. Wil je daarom alles van je af dansen? Dan kan dit op van 29 tot en met 31 juli 2022. De locatie voor dit festival is (natuurlijk) het Erkemederstrand in Zeewolde.

Wat je je daarbij moet voorstellen? Een weekend lang alleen maar dansen! Lekker buiten. Een dansvakantie dus, met verschillende soorten dans op het land en in het water. Je kunt verschillende dansworkshopsvolgen, of gewoon lekker freestylen.

Programma

Op het programma staan onder meer Ecstatic Dance, Trance Dance Rituals, 5 Rhythms Dance, Dance The Medicine en Movement Medicine, maar ook andere vormden van dans. Maar ook Cacao Ceremonies en fijne livemuziekdoor fantastische performers en DJ’s waarop je lekker je eigen moves kunt maken.

Te midden van al het dansgedruis kun je uiteraard regelmatig even bijtanken bij onze organic/vegan cateringstands die de lekkerste versnaperingen en maaltijden serveren, en bestel je aan onze bar heerlijke drankjes. Dance Camplaat je reconnecten – met jezelf en je eigen lichaam, met de mensen om je heen en met de natuur. Hoe heilzaam is dat!

Alleen grote mensen

Ook tijdens Healing Garden Dance Camp laten we de kids lekker thuis – dit is een feestje voor alleen de grote mensen.

Healing Garden Festival

Healing Garden Festival

Ons vertrouwde Healing Garden Festival mag ook in 2022 niet ontbreken in ons programmalijstje! We presenteren je dit festival van 5 tot en met 7 augustus. Dat is niet alles!

Na een paar jaar van uitverkochte edities van Healing Garden Festival hebben we besloten dit festival twee keer te organiseren. Dus niet alleen van 5 tot en met 7 augustus, maar ook nog eens van 12 tot en met 14 augustus 2022.

Healing Garden YogaFest

Healing Garden YogaFest

Ook in 2022 zal voor alle yoga-lovers een speciaal festival georganiseerd worden: Healing Garden YogaFest. Dit festival vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus 2022.

Dit houdt in: drie dagen genieten van yoga, muziek en wellness. Dat allemaal op het zand van het Erkemederstrand. Wat wil je nog meer?

Denk aan yoga op de heerlijkste muziek (van dromerige klanksessies tot mindblowing deep house) bij onze mail stage, advanced yoga workshops in de omringende tenten, wellness (bestaande uit sauna, massages en meer).

Tijdens dit weekend neem je deel aan verschillende workshops, zodat je kennis kunt maken met een diversiteit aan yogastijlen en leer je nieuwe technieken en verrassende variaties. Daarbij maakt het niet uit of je beginner bent of al gevorderd bent. Healing Garden YogaFest is er voor iedereen en daagt je uit om fysiek en mentaal te stretchen en je vaardigheden te verdiepen.

Geniet tussen de workshops en sessies door van heerlijke, versbereide vegan maaltijden.

Cosmic beats


Healing Garden zou Healing Garden niet zijn als we er niet ook een feestje van zouden maken: ’s avonds kun je helemaal losgaan op de cosmic beats van onze Healing Garden dj’s. En natuurlijk brandt het kampvuur om je dag met gelijkgestemden na te bespreken. Neem een nachtelijke duik onder de sterren in het meer, of trakteer jezelf op een late night sauna: onze wellness is open tot laat. Dit weekend draait echt om even een momentje voor jezelf, en is dus – anders dan jullie van ons gewend zijn – adults only. Sorry lieve kinderen en huisdieren! 

Tickets

Om je vraag te beantwoorden: binnenkort kun je via de website tickets kopen. Dat is nu nog niet het geval. Zodra het zover is, dan informeren we je erover!