Meteen naar de inhoud

Healing Garden

De Healing Garden App

Wat is de Healing Gareden App?

In 2021 introduceerden we de Healing Garden App. Dit is een zogeheten web based app. Hiervoor hoef je dus geen aparte software te installeren op je smart device. De app werkt gewoon vanuit je browser. 

De app is dus niet te vinden in de app stores.

De app zorgde ervoor dat je op een makkelijke manier kon reserveren, kampeerplaatsen kon boeken en kon zien hoe het dagprogramma eruit zag. 

Maatregelen

De app stelde ons in staat om te kunnen voldoen aan de maatregelen die van kracht waren om onze festivals door te laten gaan. In 2021 waren onze festivals mogelijk, mits we voldeden aan de voorwaarden die gesteld waren om vergunningen te krijgen voor onze (dag)festivals. 

Een van de voorwaarden om een vergunning te verkrijgen was het kunnen aantonen op ieder moment hoeveel bezoekers deelnamen aan een onderdeel van ons festival (bijvoorbeeld workshops). 

Een verplichte app?

Een vraag die regelmatig gesteld was: “Is de app verplicht?” 

Dat was de app niet en ook op onze toekomstige festivals zal de app niet verplicht zijn voor het maken van reserveringen. Je kunt ter plaatse, mocht het nodig zijn, altijd doorgeven of je een workshop of deelevenement wilt bijwonen. 

Het is overigens afhankelijk van de maatregelen in de toekomst, of reserveren een verplichting is om te kunnen voldoen aan de door de overheid gestelde voorwaarden. 

Waarom dan wel?

Wanneer reserveren niet verplicht (meer) is, waarom zou je de app dan wel gebruiken? 

Zoals eerder vermeld is er meer informatie te vinden in de app. Wat staat er nu in de app?

Je kunt de app daarom beschouwen als je ondersteuning voor en tijdens onze festivals. 

Direct naar
De Healing Garden App
Ga naar de Healing Garden App