fbpx

De opening van Dance Days: Cacao Ceremony

De opening van Dance Days: Cacao Ceremony

We kunnen niet wachten tot het moment dat onze Dance Days van start gaan. Wist je al dat we beginnen met een Cacao Ceremony, gegeven door Iris Ānuenue en Sarah Sounds? De opening van Dance Days: Cacao Ceremony, maar wat houdt het precies in?

5 augustus

Vanaf tien uur ’s ochtends op donderdag 5 augustus presenteren we tot aan 10 augustus Dance Days. De laatste dag is speciaal gereserveerd voor families. Voor de overige dagen geldt dat we een minimumleeftijd van zestien jaar hanteren. Let op, deze minimumleeftijd is alleen van toepassing op Dance Days. Dus niet op Healing Garden Festival.

15.00 uur

Omdat we heus wel weten dat niet iedereen om tien uur aanwezig kan zijn, hebben we besloten de ceremonie te herhalen om drie uur ’s middags. Dit geeft je voldoende gelegenheid om naar onze festivallocatie in Zeewolde af te reizen.

Cacao

De facilitators voor deze ceremonie zijn Iris Iris Ānuenue en Sarah Sounds. Ze combineren hun skills op het gebied van yoga in een mooie, magische ceremonie, waarbij we ons hart openen. Via cacao en de gaven van de ceremoniemeesters verbinden we ons met elkaar en de aarde.

We kennen allemaal het eindproduct; cacao. Het is afkomstig van de zaden van de cacaoboom en we noemen deze zaden cacaobonen. Duizenden jaren geleden speelden deze vruchten al een rol van betekenis tijdens de rituelen van de Maya’s en de Azteken. Cacao is aardend en heeft een gunstig effect op je hart. Het stelt je instaat om je te openen voor kansen en het maken van de juiste keuzes in je leven.

Iris Ānuenue

Iris Ānuenue is al sinds haar vijftiende bezig op het pad van meditatie, yoga en awareness. Ze geeft yogalessen. Daarnaast leidt ze yoga instructeurs op. Ze is verbonden aan Spirit of Aloha Workshops en Cacao Ceremonies.

Sarah Sounds

Sarah Sounds schrijft haar eigen liedjes en ondersteund haarzelf met gitaar. Ze is perfect in staat om te improviseren, waar noodzakelijk. De zachte kracht van haar muziek neemt je mee op een muzikale reis naar je bron.

Nog even dit...

Heb je onze FAQ’s al gelezen over The Summer of Healing Garden, waar DanceDays ook toe behoren?