fbpx

Devastating News

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 9 juli door de rijksoverheid over de aangescherpte maatregelen, hebben we je nieuws te melden omtrent onze evenementen en festivals. Het is voor ons devastating news. 

Let op: de informatie in dit bericht is inmiddels niet helemaal actueel meer. De meest actuele informatie is hier te vinden.

Het leek zo’n mooie en vrolijke zomer te worden. Nadat vrijdag 9 juli aangescherpte maatregelen gepresenteerd werden tijdens de persconferentie door de overheid, weten wij het ook even niet meer. Tijdens de persconferentie werden maatregelen gepresenteerd voor horeca, clubs en evenementen.

De afgelopen maanden hebben we er alles aan gedaan om onze evenementen en festivals op een verantwoorde wijze en binnen de geldende coronabeperkingen neer te kunnen zetten. De nieuwe aanscherpingen hebben ervoor gezorgd dat we met stomheid geslagen zijn. We zagen deze maatregelen voor onze sector in ieder geval niet aankomen.

Het is te begrijpen dat dit nieuws er bij ons flink ingehakt heeft. Dit zorgt ervoor dat we tijd nodig hebben om ons te bezinnen en te herpakken.

Natuurlijk wil je graag weten wat dit voor jou gaat betekenen. Je wilt misschien een van onze festivals bezoeken en hebt er misschien zelfs al tickets voor gekocht. We weten op dit moment nog niet wat de mogelijkheden precies zijn. Daar zijn we druk mee bezig. Het erover bellen of mailen heeft geen zin, omdat we aanstaande maandag een aantal pittige belrondes moeten maken. We gaan op zoek naar wat er met een beetje creatief omdenken eventueel nog wel mogelijk is.

Zodra we hierover meer duidelijkheid hebben, dan horen jullie dit uiteraard van ons!

Langs deze weg willen we je vragen om hiervoor begrip en geduld op te brengen. Geloof ons: we zitten er bovenop en doen echt ons best. Zo hopen we dat – net zoals vorig jaar – toch een en ander mogelijk zal zijn om er een geweldige Healing Garden Zomer van te maken.

Update 30 juli 201

De meest actuele informatie over onze festivals lees je in de FAQ’s over The Summer of Healing Garden.