fbpx

Dit wil(de) je graag van ons weten

Dit wil(de) je graag van ons weten

Nadat bekend gemaakt werd dat we door zouden gaan met onze evenementen en festivals werden er veel vragen gesteld. We hebben de belangrijkste vragen voor je verzameld. Dit wil(de) je graag van ons weten, want ook jij wilt graag duidelijkheid over hoe we de Summer of Healing Garden vorm gaan geven.

We gaan door!

Het was een van de meest gestelde vragen na 9 juli. Mocht het nog niet helemaal duidelijk voor je zijn: we gaan door! Alleen doen we dit in aangepaste vorm.

Voor alle evenementen en festivals geldt dat we dit in aangepaste vorm doen. Omdat het dagfestivals geworden zijn, hebben we besloten tot aangepaste aanvangs- en eindtijden. Ook zijn er voor Healing Garden Festival extra dagen bijgekomen. 

The Summer of Healing Garden, wat is dat precies?

Het was ons voornemen om je een geweldige zomer te geven met meerdaagse festivals. Onder de naam The Summer of Healing Garden. Omdat we allemaal zin hadden in een zomer vol evenementen en gezelligheid. Het liep allemaal anders. 

Omdat we besloten onze evenementen hier en daar drastisch aan te passen, kozen we ervoor om gebruik te maken van The Summer of Healing Garden als een soort paraplu voor onze evenementen.

DanceDays? YogaDays?

Inderdaad! DanceDays en YogaDays! Het zijn de namen voor de eendagsevenementen die we organiseren, naast natuurlijk Healing Garden Festival. We gebruiken de namen in combinatie met de oorspronkelijke namen: Dance Camp (DanceDays) en YogaDays (YogaFest). 

Geplaceerd dagevenement

Alle evenementen en festivals die we deze zomer presenteren zijn getransformeerd van meerdaagse festivals naar geplaceerde dagevenementen. Dit houdt in dat we werken met dagkaarten en de weekenders die al verkocht zijn automatisch omgezet worden.

Wat is een geplaceerd dagevenement?

Kort gezegd: een evenement waarbij je een zitplaats toegewezen krijgt. Dit levert de nodige vragen op, wat logisch is. Hoe kun je deelnemen aan een workshop vanaf een tafeltje? Bovendien, misschien ben je helemaal niet langs te komen met een gezelschap.

Onze oplossing is eenvoudig. We stellen gedurende de dag een tafeltje tot je beschikking dat je deelt met het gezelschap waarmee je arriveert. Kom je alleen, dan zorgen we ervoor dat er een zitplaats beschikbaar is aan de gezamenlijke tafels met andere gezellige festivalgangers.

Houdt dit in dat ik de hele dag moet blijven zitten?

Nee hoor. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Even struinen over onze mercado (festivalmarkt) of een workshop bezoeken is ook gewoon mogelijk. Zelfs een verfrissende duik in het water behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn de verruimde openingstijden en extra dagen dan precies?

Dance Camp / DanceDays

 • Donderdag 5 augustus: 10.00 – 22.00 uur.
 • Vrijdag 6 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zaterdag 7 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zondag 8 augustus: 10.00 – 22.00 uur.
 • Maandag 9 augustus: 10.00 – 22.00 uur

 

Extra bij te boeken: Dinsdag 10 augustus: Family Dance van 10:00 – 22:00 uur. 

 

Healing Garden Festival

 • Vrijdag 13 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zaterdag 14 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zondag 15 augustus: 10.00 – 22.00 uur

 

Extra bij te boeken: Woensdag 18 en donderdag 19 augustus van 10:00 – 22:00 uur. 

 

YogaFest / YogaDays

 • Vrijdag 20 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zaterdag 21 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
 • Zondag 22 augustus: 10.00 – 22.00 uur.

 

Healing Garden Yoga 2021 is in de nieuwe vorm zonder gezamenlijke maaltijden. Ticketholders voor ons oorspronkelijke YogaFest worden gecompenseerd in consumptiemunten. 

Ik las iets over een maximumaantal deelnemers per workshop, hoe zit dat?

Dat is een hele goede vraag! Dat klopt. Per tent geldt een maximumaantal deelnemers voor een workshop. Hiervoor is reserveren verplicht. Dat hoeft niet van te voren. Dit kun je ook op de dag zelf doen. Reserveren is mogelijk via de Healing Garden App of – wanneer je bijvoorbeeld geen dataverbinding hebt of de batterij van je smartphone leeg is – analoog. 

Hoe reserveer ik?

Reserveren is dus mogelijk via de Healing Garden App of door dit aan ons door te geven op de dagen zelf (analoog). 

Ik wil niet vooraf beslissen, ik wil spontaniteit!

Geweldig, want je kunt vooraf beslissen of reserveren. Dat hoeft niet, het kan. Op de dag zelf kun je ook gewoon een beslissing nemen. Geen zorgen, want we schakelen snel en mocht een workshop snel vollopen, dan kijken we naar de mogelijkheden om extra workshops te plannen.

Waarom alleen via een app?

In de eerste plaats zouden we het fijn vinden wanneer je ons op de hoogte stelt via een reservering via de Healing Garden App. Dit hoeft niet. Je mag op de dag zelf ook gewoon (analoog) doorgeven dat je de workshop graag wilt bijwonen.

Waarvoor nog meer reserveren?

Wil je een saunabezoek plannen tijdens het festival, dan reserveer je.

Waarom reserveren?

Alleen dan zijn we in staat te bekijken hoeveel mensen er aanwezig zijn in een tent. We moeten een maximumaantal personen in een tent stellen, omdat dit een verplichting was om in aanmerking te kunnen komen voor een door de gemeente Zeewolde afgegeven vergunning.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met de toegang tot het festival?

Jullie stelden ons regelmatig de vraag hoe het precies zit met de toegang tot het festival. Met andere woorden: ben ik verplicht iets te laten zien waaruit blijkt dat ik negatief getest ben of gevaccineerd ben.

Omdat we een kleinschalig evenement zijn, dit evenement ook nog eens plaatsvindt in de buitenlucht en we de anderhalve meter kunnen waarborgen, heb je dus geen negatieve testuitslag of een coronatoegangsbewijs nodig. We willen we je erop wijzen dat we de anderhalve meter graag in acht nemen.

Zijn er nog tickets beschikbaar?

Tenzij anders gecommuniceerd wordt via social media en/of de website zijn er nog kaarten beschikbaar voor onze evenementen en festivals.

Voor Healing Garden Festival geldt dat het weekend van 13 tot 15 augustus al is uitverkocht. Om tegemoet te komen aan de wens van velen om alsnog een bezoek aan dit festival te kunnen brengen, besloten we tot twee extra dagen: 18 en 19 augustus.

Waar is het programma?

Het voorbereiden van onze evenementen en festivals heeft enige vertraging opgelopen, omdat we moesten bijschakelen en in afwachting waren van de benodigde vergunningen. We zijn op dit moment druk bezig om de programma’s in elkaar te zetten. Zodra deze bekend zijn, wordt dit gecommuniceerd via social media en de website. Vanzelfsprekend zijn de programma’s ook te vinden in de Healing Garden App.

Leuk, maar ik wil meerdere dagen langskomen en heb geen zin om naar huis te gaan. Wat nu?

Het allerliefste hadden we je de mogelijkheid geboden om direct naast ons festivalterrein aan het Erkemederstrand een kampeerplaats aan te bieden. Dat gaat dit jaar helaas niet. We hebben een perfecte oplossing gevonden voor kampeerders.

Tenten zijn van harte welkom op de nabijgelegen camping van de scoutingvereniging. De afstand tot het festivalterrein bedraagt ongeveer twaalf minuten (loopafstand). Caravans en campers zijn welkom op het terrein van Camping Erkemerderstrand, want vlak bij het festivalterrein ligt.

Ik had al een kampeerticket, wat nu?

De kampeertickets voor 2021 moeten opnieuw aangeschaft worden. Dit omdat de kosten voor overnachting nu eenmaal anders zijn. De al aangeschafte tickets komen dus te vervallen. Je kunt ervoor kiezen om deze om te laten zetten in consumptiemunten of deze te doneren aan Stichting Healing Garden.

Ik had al een toegangsbewijs, wat nu?

Dat ligt aan het soort toegangsbewijs dat je gekocht hebt. 

Een dagkaart blijft gewoon geldig. Dat moge duidelijk zijn. Anders is dat voor een weekender. Deze worden dus omgezet naar dagkaarten. Dit geldt dus ook voor de dagen die al uitverkocht zijn (Healing Garden Festival, 13-15 augustus). 

Waar kan ik kaarten kopen?

Heb je nog geen kaarten gekocht? Dan bestel je die via deze link.

Is er nog meer te vinden aan informatie?

We hebben voor de Summer of Healing Garden een speciale FAQ’s pagina beschikbaar gesteld. Als het om de Healing Garden App gaat, dan vind je de benodigde informatie op deze pagina.

Heb je nog vragen?

Misschien staat het antwoord waar je naar zocht niet op deze pagina en ook niet op de pagina met FAQ’s over de Summer of Healing Garden. Dan maak je gebruik van het onderstaande formulier. Je moet er rekening mee houden dat het iets langer kan duren voordat je van ons een reactie ontvangt.

[formidable id=9]