Droomzomer

Droomzomer

We kijken terug op een erg leuke eerste periode van Healing Garden x Droomzomer. Dit jaar zijn we te vinden tijdens Droomzomer op Droompark De Zanding in Otterlo. Vanaf 2 juli gaan we er tussenuit, maar we zijn vanaf 15 juli weer terug in Otterlo!

Droomzomer

Er valt genoeg te beleven deze zomer op sportief gebied. Je wilt daarom niets missen van alle sportieve evenementen tijdens deze zomer. Eerder kon je de belevenissen al volgen van het Nederlands elftal. Het EK loopt bijna ten einde, maar er is nog zoveel te beleven en te zien. Droomzomer is een mogelijkheid om op vakantie te gaan en niets te missen van de sportieve verrichtingen van je favoriete sporters of teams.

Healing Garden x Droomzomer

Wist je dat we ook aanwezig zijn op Droomzomer? We hebben inmiddels de eerste zonnige periode meegemaakt en konden mensen kennis laten maken met ons superfijn Healing Garden programma. Vanaf 2 juli gaan we er even tussenuit, om dat vanaf 15 juli weer aanwezig te zijn. De schoolvakanties zijn dan al van start gegaan of moeten nog van start gaan.

Tot aan 15 juli draaien we een aangepast programma op Droomzomer. De massages op het strand gaan gewoon door. Wil je weten wat er nog meer doorgaat, kijk dan op de speciale pagina die we gemaakt hebben over onze bijdrage aan Droomzomer.

Eigen evenementen

Ondertussen gaan we met volle kracht door met onze voorbereidingen voor onze eigen evenementen in augustus. Het ziet ernaar uit dat we kunnen opschalen, zodat we extra dagkaarten voor Healing Garden Festival, Dance Camp en YogaFest aan kunnen bieden. Reden genoeg om ons te volgen of blijven volgen op social media!

Hoe blijf je nog meer op de hoogte? Natuurlijk door onze website regelmatig te bekijken. Je kunt ook abonneren op onze gratis nieuwsbrieven. Het aanmeldingsformulier is onderaan deze pagina te bekijken en te gebruiken.

Healing Garden x Droomzomer
Bekijk onze speciale pagina over Healing Garden x Droomzomer
Meer informatie