fbpx

Extra kaarten in de verkoop!

Goed nieuws voor iedereen die nog geen kaartje heeft weten te bemachtigen voor Healing Garden Festival 2021! Je hoeft niet te wachten tot volgend jaar, want er gaan extra kaarten in de verkoop!

Let op: de informatie op deze pagina is niet voorzien van de meest actuele informatie. De meest actuele informatie over onze festivals lees je via deze pagina.

Het is zeker goed nieuws, want we mogen opschalen! Vanaf zaterdag 3 juli gaan extra dagkaarten in de verkoop. Dit zorgt ervoor dat ons festival nog niet uitverkocht is!

De dagkaarten zijn vanaf nu te bestellen via onze website.

Kamperen

Wil je liever kamperen, dan moeten we je teleurstellen voor Healing Garden Festival. Wel is het mogelijk om weekendkaarten te bestellen zodat je wel kunt kamperen. Er zijn nog weekendkaarten beschikbaar voor Dance Camp en Healing Garden YogaFest.

Bestellen

De kaarten bestel je via onze website. Volg deze link en je kunt gaan bestellen!

Healing Garden Festival vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus plaats op het Erkemederstrand in Zeewolde. Hier vinden ook de edities plaats van Dance Camp en YogaFest.

Healing Garden x Droomzomer

Momenteel vindt er nog een ander groots evenement plaats. Dat is Healing Garden x Droomzomer op vakantiepark De Zanding in Otterlo. Meer hierover is te vinden via deze link. Dit evenement is ook zonder een verblijf op het vakantiepark te bezoeken.

Programma

We werken nog hard aan de laatste puntjes op de I als het om het programma voor Healing Garden Festival gaat. Zodra alles geregeld is, dan maken we ons programma bekend!