Extra programma voor kampeerders op zondag 28 juli

09:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
Musica!
Musica: de Healing Garden Main Stage
Musica!
Musica!
Yoga Nidra
09:30 - 11:00
Yoga Nidra met Vera en Manish
Yoga Nidra
09:30 - 11:00

Hoe zou het zijn om in 30 minuten tijd het gevoel van 3 uur slaap te beleven? Om heel uitgerust en vol energie de volgende stap in je leven te zetten? Leven vanuit jouw kern, jouw talenten en behoeften vergroten terwijl je ligt? Yoga Nidra betekent “slaap van de yogi.” Het is een diep ontspannende meditatietechniek die liggend wordt uitgevoerd. Het lichaam slaapt en jij bent nog steeds wakker. Door het planten van een positieve affirmatie, intentie of hartewens kun jij jouw leven een nieuwe boost geven, jouw droomleven verwezenlijken en manifesteren. Ervaar een techniek die jou kan ondersteunen bij o.a. burnout of slaapproblemen en ook bij het vergroten van intuïtie en creativiteit. Muzikaal begeleid door Manish op de Serangi.

Heal your Body
Heal your Body
Heal your Body
09:30 - 11:00
YinYang Yoga door Sanna Holdert
09:30 - 11:00

YinYang yoga is gebaseerd op een balans tussen overgave en innerlijke kracht. De  langzame (yin) stretches openen de gewrichten, bindweefsels, meridianen en organen en  laten die beter doorstromen waardoor we soepeler worden.

Heal your Heart
Heal your Heart
Heal your Heart
Yoni Yoga
10:00 - 12:00
Yoni Yoga special: Yoni egg door Inge van Nimwegen
Yoni Yoga
10:00 - 12:00

Een introductie workshop over het werken met het Yoni Ei. Een eeuwenoud Taoïstisch ritueel om de vrouwelijke (seksuele) energie te ontwaken. Het Het Yoni Ei helpt je aarden en in contact te komen met je energie, de energie die opgeslagen ligt in je buik, in de vagina en baarmoeder, in het krachtcentrum van de vrouw. Deze energie heeft een sterk helend vermogen en brengt zo gezondheid en levenslust. Vrouwen die deel willen nemen aan deze special dienen ook de yoni yoga workshop van s ochtends te volgen. De eitjes zijn vooraf te koop via www.yoniyoga.nl of in beperkte mate te koop bij Inge op Healing Garden.

Kids Paradise
Kids Paradise
Kids Paradise
Klankschaalpret
10:00 - 11:00
Klankschaal pret met Emma Beumer
Klankschaalpret
10:00 - 11:00

Begin je dag met klank en beweging Wat gaan we doen? We luisteren naar de klankschalen, bewegen met de klanken, luisteren naar en bewegen met een verhaal. En natuurlijk ook zelf de klankschalen doen klinken.