Family DanceDay

Family DanceDay

Hoe fijn is het om samen met je kids te dansen? Dit kan op de laatste dag van DanceDays (Dance Camp). De eerste editie van Family DanceDay zal plaatsvinden op dinsdag 10 augustus.

Wij hebben er natuurlijk enorm veel zin in! Een mooi programma met onder andere Kids Ecstatic Dance en Dance Yoga. Dat is nog niet alles, want we organiseren ook een echte kinderdisco. Livemuziek luistert het geheel op. Kortom, dit alles zijn goede redenen om dit dagfestival niet te missen dit jaar!

Minimumleeftijd

Family DanceDay organiseerden we op verzoek van velen die plannen hadden om Dance Camp / DanceDays te bezoeken. De minimumleeftijd voor Dance Camp / DanceDays is zestien jaar. Voor Family DanceDay is de minimumleeftijd zes jaar.

De vaste Healing Garden ingrediënten zijn tijdens Family Dance Day ook gewoon aanwezig. Denk dan aan de hottub en sauna. Maar ook de paardenworkshop mag je die dag niet missen!

FAQ's

Kortom, redenen genoeg om te boeken. Voordat je dit doet, raden we je wel even aan om de informatie op onze FAQ’s over The Summer of Healing Garden goed door te nemen/lezen. Dan ben je helemaal op de hoogte van alles dat wel of niet kan. Bijvoorbeeld als het om het kamperen gaat.

Je hebt geen reden om thuis te blijven dankzij Family Dance Day! Dus, hup, de hele familie -inclusief hond – mee naar Family Dance Day. Dus zien we jullie op dinsdag 10 augustus?

Samenwerking

Dance Camp / DanceDays is een samenwerking tussen Healing Garden en Dance the Medicine. Meer informatie over Dance Camp / DanceDays is terug te vinden via deze link.

Vragen?

Heb je vragen over Family DanceDay, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Gelet op de drukte van dit moment kan het langer duren dan normaal, voordat je van ons een reactie ontvangt.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor het reserveren van een kampeerplaats. 

[formidable id=12]