Healing Garden
Festival Part 2
12 t/m 14 augustus


Een weekend vol muziek, yoga, mediteren, dansen, ceremonies en inspiratie. Opladen in de wellness area met sauna en hottub op het strand, massages, healings en meer. Plus kamperen in de buitenlucht. Dat is Healing Garden Festival!
Zien we jou deze zomer op het Erkemederstrand in Zeewolde?


Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Plezier in dansen!

In het universum is alles altijd in beweging – als in een voortdurende dans. Op Healing Garden ervaar je het plezier van je lichaam bewegen via onder meer Ecstatic Dance en dansyoga. Of vind je eigen ritme op de cosmic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziekoptredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van helende soundhealings, geniet van de akoestische muziek van singer-songwriters en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Momenten van bezinning

Tijdens ons festival kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, mannen of vrouwen ceremonie. Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren.

Jezelf stretchen

In de Healing Garden YogaTempel vind je elke dag een uitgebreid programma met verschillende sessies door diverse yogateachers en professionals. Hier maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. In je eentje of samen, in stilte of juist met meditatieve live muziek.

Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn, iedereen kan meedoen.

Happy & healthy door mediteren

Wist je dat slechts een paar minuten mediteren per dag je gezondheid en geluksbeleving een flinke boost geven? Op Healing Garden zoek je via verschillende meditatietechnieken de stilte in je mind en inner peace op. Middenin de rust van de natuur.

Kom logeren!

Wie naar Healing Garden komt, hoeft nog lang niet naar huis: je kunt namelijk het hele weekend gezellig bij ons komen kamperen op onze natuurcamping! Zet je eigen tentje op op ons festivalterrein, of reserveer een festival tipi of familietent via onze partners van RentAndCamp die bij aankomst voor je klaarstaat.

Voor campers hebben we dit jaar een aparte area op loopafstand van ons festival.
Festival Part 2Festival Part 2

De sacred space
voor je ware zelf


Vier het leven
deze zomer met ons mee!

Save the date! Het weekend van 5 ™ 7 augustus én het weekend van 12 ™ 14 augustus 2022 zal de Healing Garden karavaan voor de 10e keer neerstrijken op het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde om de boel om te toveren tot een helende tuin vol verrassingen. En dat gaan we toch eens goed vieren!


Denk: een heel weekend lang lekker kamperen in de natuur, yoga met je blote voeten in het gras, fijne muziek, ceremonies, ecstatic dance, inspirerende workshops en lezingen, verantwoorde foodtrucks, kampvuur, sauna en hottub op het strand, nachtelijke zwempartijtjes en ‘s avonds los op de cosmic heats van onze Healing Garden dj’s.

Healing Garden is een intiem 3-daags open air festival voor iedereen. Ons doel is onze bezoekers te inspireren de beste versie van zichzelf te zijn.


Met een uitgebreid programma vol workshops, lezingen, muziek en dans daagt het festival je uit om uit de eigen comfort zone te stappen. En om weg te dromen en om even helemaal weg te zijn uit de hectiek van alledag. Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is..


Tot Healing Garden

Iedereen vermaakt zich
op Healing Garden

 • Workshops

 • Meditaties

 • Mindfulness

 • Ecstatic Dance

 • Medicine music

 • Sjamanistische paarden

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • DJ's

 • Trance reizen

 • Familie opstellingen

 • Liefdevolle communicatie

 • Tantric dance

 • Stembevrijding

 • Sprekers

 • Verhalen vertellers

 • Stilte wandelingen

  Kom je een dagje
  of lekker het hele weekend?

  Niets missen van het festival?
  Blijf lekker bij ons slapen!

  Voor alle
  niet-zo-kampeerders


  Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

  Regel je Tipi

  Voor alle
  die-hard kampeerders


  Neem zelf je spullen mee en kom lekker kamperen op onze natuurcamping.

  Kom kamperen


  Op Healing Garden is er voor iedereen genoeg te doen.
  Laat je inspireren.

  Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is.


  Place of Gathering

  Het kloppend hart van het festival. Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op hemelse klanken en helende concerten, 's middags en 's avonds kun je deelnemen aan ecstatic dance of een cacaoceremonie.


  Place of Balance

  Deelnemen aan verschillende yogasessies en kennismaken met verrassende nieuwe variaties. Alleen, of samen tijdens een acro yoga sessie. In stilte, of juist met meditatieve muziek. Je vind hier vast wel een sessie waar jouw hart sneller van gaat kloppen.


  Place of Stillness

  In the Place of Stillness staat het vinden van stilte in de mind en inner peace centraal. Want meditatie is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.


  Place of Knowledge

  Je bent nooit te oud om te leren! Daarom hebben we een inspirerend programma voor je samengesteld met uiteenlopende workshops en lezingen die je kunnen helpen jouw wereld een beetje mooier te maken.
  Place of Joy

  Ook voor kinderen is er op Healing Garden genoeg te beleven. Zoals kinderyoga en meditatie maar je kinderen kunnen ook knutselen met dingen uit de natuur, moddersoep maken en broodjes bakken boven een vuurtje.
  Place of Transformation

  Op the Place of Transformation worden magische momenten beleefd met… paarden! Hier lopen sjamanistisch getrainde paarden vrij rond en ondersteunen tijdens de workshops en yogasessies.


  Place of Connection

  In the Place of Connection hebben we een inspirerend programma voor je samengesteld met uiteenlopende workshops die je kunnen helpen jouw wereld een beetje simpeler en daardoor mooier te maken.


  Place of Creation

  In the Place of Creation draait kan er met natuurlijke materialen producten zoals cosmetica, zeep, shampoo gemaakt worden

  Het programma van Healing Garden Festival Part 2

  Dit hebben wij voor je in petto maar weet dat het programma hier en daar nog kan veranderen! Kijk op de borden bij de stages voor het programma!

  Kom ook naar
  onze andere festivals!

  Doe je met
  ons mee?


  Healing Garden kan bestaan door de fantastische vrijwilligers & co-creators die zich ieder jaar inzetten om het festival tot een succes te maken!

  Heb jij een super-power of wil je iets bijdragen aan Healing Garden dit jaar?


  Meld je hier aan