Healing Garden
Full Moon Celebration


Op 23 maart komen we samen het licht van de maan om de lente te vieren tijdens onze tweede Healing Garden Full Moon Celebration in de prachtige Pauluskerk in Leiden. Ben jij erbij?
   


Verbind je met gelijkgestemden

Kom en maak met ons dit unieke event waarin we een nieuwe manier van vieren introduceren in Leiden. Dompel je onder in de magie van de maan, connect met gelijkgestemde mensen en beleef een avond die je hart en ziel zullen voeden.

Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Verbinding met je hart en met elkaar

We beginnen de avond met een gezamenlijke, verbindende cacao-openingsceremonie waarin we dankbaarheid, het thema van deze maan, verder gaan onderzoeken. Waar ben jij dankbaar voor in je leven? En hoe kan jij die dankbaarheid delen zodat de wereld een mooiere plek wordt? De warmte en de helende eigenschappen van de cacao zorgen ervoor dat je jezelf gemakkelijker met je hart kan verbinden en vanuit die openheid ook met elkaar.

Dansen van Universele Vrede

De Dansen van Universele Vrede, ook wel soefidansen genoemd, zijn eenvoudige, meditatieve, vreugdevolle kringdansen die ons in contact brengen met onze spirituele essentie. Tijdens deze workshop zingen we heilige teksten en liederen van over de hele wereld begeleid door levendige muziek. Ervaring is niet nodig, het gaat om beleving en verbinding.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziekoptredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van Maui en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van Faya Lobi en onze resident DJ Jurr

Yin Yang Yoga, thema Chandra Namaskar

Wist je dat er naast de bekende zonnegroet ook een maansgroet bestaat? In deze heerlijke les neemt Jasmijn je mee via de actieve Chandra Namaskar, de maansgroet, naar ontspannen yin houdingen om dieper in contact met jouw lichaam en jouw ademhaling te komen. Deze les is een cadeautje voor jezelf en toegankelijk voor alle niveaus.

Surrender to darkness

Jezelf terugtrekken in de duisternis is een oeroud gebruik om dichter tot je kern te komen. Afgesloten van prikkels van buitenaf kan je niets anders dan naar binnen keren. Je hebt geen controle over wat je zal tegenkomen maar wel hoe je het tegemoet treedt en daar ontspruit de bron van je eigen kracht. The art of surrendering and letting go... Een darkness retreat duurt normaliter meerdere dagen en biedt een kijkje in de diepere lagen van je bewustzijn. In deze mini workshop werken we met een speciale darknessbril waarmee je zowel met open als gesloten ogen kunt snuffelen aan deze ervaring.

Zingen vanuit je ziel

Een mantra is een combinatie van klanken die door ze met aandacht en herhaaldelijk te zingen of te reciteren, kracht hebben. Mantra’s raken de ziel aan en openen het hart. Ze ontspannen bij stress, kunnen blokkades opheffen en geven ontroering en plezier. Zing mee met Lieneke tijdens de Full Moon Celebration en laat groeien in jezelf wat vredelievend en vol licht is.

Vier het leven
in het licht van de maan


 

 

In het licht van de volle maan, de maan waaronder we van oudsher de dankbaarheid voor het leven vieren, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze eerste Healing Garden Full Moon Celebration in de prachtige Pauluskerk in Leiden.


DATUM & TIJD
Datum: 23 maart
Tijd: 19.00 uur - 23.00 uur
Locatie: Cultuurcentrum de Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest

We beginnen de avond met een gezamenlijke, verbindende cacao-openingsceremonie waarin we dankbaarheid, het thema van deze maan, verder gaan onderzoeken. Waar ben jij dankbaar voor in je leven? En hoe kan jij die dankbaarheid delen zodat de wereld een mooiere plek wordt? De warmte en de helende eigenschappen van de cacao zorgen ervoor dat je jezelf gemakkelijker met je hart kan verbinden en vanuit die openheid ook met elkaar.


Na de openingsceremonie kan je kiezen om in verschillende zalen mee te doen aan een divers programma met oa mantrazingen, meditatie, yoga en dans. Kom en laat je inspireren!