fbpx

Geplaceerd zei je?

Met het omzetten van onze meerdaagse festivals naar dagfestivals waren we er nog niet. Om in aanmerking te komen voor een vergunning voor onze festivals, waren we genoodzaakt om nog een andere maatregel door te voeren. De evenementen werden daarmee dus geplaceerde dagevenementen. Geplaceerd zei je?

Placeren

Inderdaad, geplaceerd. Het woord geplaceerd is afkomstig van placeren en heeft een aantal betekenissen. We zullen je niet vermoeien met alle betekenissen. De betekenis die voor onze festivals van belang is heeft te maken met iets of iemand plaatsen. Met andere woorden: een zitplaats te geven.

Deze zitplaats geven we je door een tafel toe te wijzen voor jou en het gezelschap waarmee je arriveert. Gedurende de dag heb je te allen tijde de beschikking over deze tafel. Hiermee zeggen we niet dat je de hele dag moet blijven zitten. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Wel moet je er rekening mee houden dat sommige workshops een maximumaantal deelnemers hebben. Daarom is het noodzakelijk dat je hiervoor reserveert. Daarover later meer.

Alleen

Een vraag die we regelmatig beantwoord hebben de afgelopen tijd was een terechte vraag. Hoe zit het precies met iedereen die van plan is alleen langs te komen op een van onze dagfestivals? Geen zorgen, daarvoor hebben we ook een passende oplossing gevonden.

Kom je alleen langs, dan krijg je een plaats toegewezen aan een van de gezamenlijke tafels. Deze tafels deel je met andere festivalbezoekers. We waarborgen de anderhalve meter afstand, vanzelfsprekend aan deze tafels.

Reserveren

Zoals eerder vermeld ben je vrij om je te begeven over het festivalterrein. Voor de workshop werkt dat net iets anders. Hiervoor is het noodzakelijk om te reserveren. Dit doe je van tevoren of ter plaatse. Dit is mogelijk via onze Healing Garden App of door het op een analoge manier door te geven aan ons. Reserveren is verder verplicht voor de sauna en hottub.

Eigenlijk vonden wij dit wel een goede oplossing, jij ook?

FAQ’s

Op zoek naar meer wetenswaardigheden over de festivals die we de komende tijd organiseren? Lees dan eens de FAQ’s door van The Summer of Healing Garden.

Dan nog even dit...

We hebben onze festivals aangepast op basis van de maatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat bepaalde zaken gewijzigd zijn.