Be the Change Challenge

‘Be the change you wish to see in the world’, we zeggen het vaak, maar hoe doe je het eigenlijk? De wereld verbeteren door goed te doen en zaken buiten onszelf te verbeteren is een mooi begin, maar hoe cliché ook – een betere wereld begint toch echt bij jezelf. Hou van jezelf, accepteer wie je bent. Als je goed in je vel zit, straal je dat uit naar de wereld om je heen. En geloof het of niet: anderen voelen dat een varen daarop mee. Om je een voorbeeld te geven: let maar eens op hoe mensen op straat op je reageren als je naar ze lacht, of als je chagrijnig naar ze kijkt. Juist! Dat krijg je terug.

Om de liefde voor onszelf te vergroten, hebben we met de Healing Garden crew een 21-daagse ‘Be The Change Challenge’ bedacht. 21 dagen, omdat dat de tijd is om nieuwe patronen aan te leren.

Hoe dat in zijn werk gaat? Vanaf volgende week plaatsen we op deze pagina één oefening van ongeveer 15 minuten en dagen we je uit om de komende drie weken met ons mee te mediteren. Gewoon, op een moment dat het jou het beste uitkomt.

P.S. Laat je niet afschrikken als je een dag vergeet mee te doen. Je kan altijd weer opnieuw beginnen, want elke ademhaling is het begin van de rest van je leven.