fbpx

Healing Garden App

Healing Garden App

Bijna dagelijks zijn er ontwikkelingen te melden over de festivals die binnenkort door ons georganiseerd worden. Ook vandaag kunnen we je nieuws melden. Dit keer over de Healing Garden App.

Een beetje anders

Dit jaar verloopt alles een beetje anders dan dat je normaal van ons gewend bent. Zo zijn er verschillende maatregelen van kracht waarover je meer leest op de speciale FAQ’s pagina. Hier lees je bijvoorbeeld dat er anders zal worden omgegaan met de kampeermogelijkheden tijdens Dance Camp, Healing Garden Festival en Healing Garden YogaFest. Al deze festivals hebben we nu ondergebracht onder het kopje of de titel Summer of Healing Garden.

Reserveren

Wat er zeker anders is: voor sommige workshop of deelevenementen moet je vooraf reserveren. Dat doe je van tevoren of op de dag zelf. Mocht blijken dat een van de workshops of een deelevenement vol is geboekt, dan bekijken we altijd de mogelijkheden voor het aanbieden van nieuwe tijdsloten. Op deze manier kunnen we waarborgen dat we een veilige festivalomgeving aan kunnen bieden. Beschik je even niet over de mogelijkheid om de reservering door te geven via de app, dan kun je dit ook nog gewoon analoog doen! 

De app stelt ons als organisatie in staat om precies te weten wie er aan welke workshop deelneemt. Dit is een van de voorwaarden waaronder we van de gemeente Zeewolde een vergunning hebben gekregen voor onze dagfestivals. 

Browser

Het voordeel aan de Healing Garden App is zonder twijfel dat je hiervoor geen software hoeft te installeren. Je bekijkt de app gewoon via je browser. 

Vragen

Naar aanleiding van ons nieuws op de website en social media worden er veel vragen gesteld. Logisch, want je wilt graag duidelijkheid. We doen ons best om je zo snel als mogelijk te voorzien van een antwoord. Ons advies is om onze FAQ’s pagina over de Summer of Healing Garden ook regelmatig in de gaten te houden. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangepast en voorzien van actuele informatie. Vanzelfsprekend bevat het nieuwsgedeelte van onze website ook de meest actuele informatie over de festivals die we in augustus organiseren.

Zijn er desondanks nog steeds vragen, neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.