fbpx

Healing Garden Festival 2021 is uitverkocht

Update 21/07/2021: lees het bericht over de aangepaste festivals in 2021.

Fans van Healing Garden (Festival) opgelet: mocht je nog geen kaarten gekocht hebben voor ons festival in augustus, dan moeten we je teleurstellen: Healing Garden Festival 2021 is helemaal uitverkocht. Gelukkig hebben we nog wel wat alternatieven voor je!

Omdat we ook in 2021 te maken hebben met strenge(re) maatregelen, waren we genoodzaakt aanpassingen door te voeren in het bezoekersaantal en de manieren waarop je kaarten kon boeken. Dit zorgde ervoor dat ons festival uitverkocht is. Gelukkig zijn er alternatieven!

Healing Garden x Droomzomer

Wat dacht je van een festival op locatie. Wat voor een locatie: Droompark De Zanding in Otterlo! Hier zijn we bijna de hele zomer te vinden: van juni tot en met september. Als onderdeel van Droomzomer. Een zomer die in het teken staat van de vele sportieve evenementen.

Lees meer over Healing Garden x Droomzomer of Bekijk het programma via Droomzomer.fun.

Healing Garden @ Mysteryland

Healing Garden is je oase van rust in een dynamische en dansbare omgeving. Kortom: ook dit jaar zijn we te vinden op het driedaags dancefestival Mysteryland. Hoe dat eruit zag in de voorgaande jaren? Dat zie je in de onderstaande registratie:

Mysterland vindt plaats 27, 28 en 29 augustus 2021 op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer.

Meer informatie over Healing Garden @ Mysteryland

Healing Garden YogaFest 2021

Dit is je kans om aan het Erkemederstrand in Zeewolde kennis te maken met alle facetten van yoga. Zie het als een Healing Garden Festival, met dan alleen de focus op yoga!

Meer informatie over Healing Garden YogaFest

Healing Garden & Dance the Medicine presenteren: Dance Camp!

Dit is een festival dat je echt niet mag missen! Maak kennis met Dance Camp! Op dezelfde locatie als het Healing Garden Festival. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Meer over Dance Camp

Koop je dagkaarten voor Healing Garden Festival!