Healing Garden Festival

Locatie Erkemederstrand, Zeewolde

Healing Garden Festival

Over het festival

Het Healing Garden Festival is een jaarlijks terugkerend evenement waar bezoekers op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met duurzame alternatieven op het gebied van lifestyle, food en wellness. Van natuurlijke cosmetica, glamorous veggie food en bio bier tot massage, klankheading en aura reading.

Via onze lezingen en workshops willen we bezoekers van het Healing Garden Festival inspireren om in hun eigen kracht te komen en naar hun innerlijke antwoorden te luisteren.

Maar boven alleswillen we er met zijn allen een gezellig feestje van maken!

Wat wil je doen?

Onze missie
Happy people make a happy world
Healing Garden Festival wil bezoekers inspireren de beste versie van zichzelf te zijn.

Ons gevarieerde programma daagt je uit om eens goed de tijd te nemen, naar je eigen hart te luisteren en haar ingevingen te volgen. Dit is dé sleutel om volledig in je eigen kracht te komen. Het tijdperk van guru’s is nu wel voorbij: het hart is de enige echte leermeester.

Wij creëren een magische omgeving, waarin iedereen, klein en groot, zich goed kan voelen en tot bloei kan komen. Zo nemen onze festivalbezoekers onvergetelijke ervaringen en nieuwe inzichten mee naar huis, om blijvend toe te passen in hun dagelijks leven. Zodat een steeds groter stukje van de wereld, één grote Healing Garden is.
Healing Garden Festival 2021
13 - 15 augustus 2021
Extra dagen: 18 & 19 augustus 2021
Onze plannen zijn gewijzigd nadat de overheid te kennen gaf dat meerdaagse evenementen niet toegestaan zijn. Healing Garden Festival 2021 is niet langer een meerdaagsevenement, maar een serie van dagevenementen geworden.
Meer over editie 2021

Tickets

Boek je tickets online!

Tickets

FAQ's

We hebben een speciale pagina voor je met daarop de meest gestelde vragen over Healing Garden Festival gemaakt. Lees je mee?

Wat is er te doen?
Wat kun je allemaal doen op het Healing Garden Festival?
Te veel om op te noemen, eigenlijk! Maar we doen ons best!

Doe je mee?

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties

Join the Tribe