Camping & Glamping

Op Healing Garden

Geen festival zonder een camping!

Wat is een festival zonder een onvervalste camping? Healing Garden Festival zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen van het festivalweekend, wanneer je op de camping verblijft. 

Natuurcamping

Wacht nog heel even met het inpakken van alle campingbenodigdheden. Je moet er rekening mee houden dat je koelkast wel mee kan, maar je deze niet aan kunt sluiten. 

Een natuurcamping houdt in dat je wel beschikt over een ruime kampeerplaats, maar niet over elektra. Dit geldt voor zowel de kampeerplaatsen voor tenten als de kampeerplaatsen voor caravans en campers. 

Hoe kampeer jij?

Tent
Een echte die-hard Healing Gardener komt natuurlijk het hele weekend gezellig bij ons kamperen op onze natuurcamping.
Boek je tickets
Caravan
Geen zorgen, niet alleen je opgooi tentje of degelijke stormtent is welkom op de festivalcamping. Ook je eigen mobiele huisje op twee wieltjes is welkom. Vergeet je niet dat de koelkast van je caravan en het licht in de caravan niet werken? Omdat het een natuurcamping is, kun je geen gebruik maken van elektra.
Boek je tickets
Camper
Heb je geen tent of caravan, maar een camper? Ook dan ben je van harte welkom op Healing Garden! Vergeet je alleen niet dat er geen elektra aanwezig is op onze natuurcamping?
Boek je tickets
Glamping
Kamperen, maar dan anders!
Ben je niet zo’n fan van kamperen? Wil je toch het hele festivalweekend aanwezig zijn? Dan kies je voor glamping. Dat is kamperen, maar dan net een beetje anders. Meer luxe!
Wat zijn de mogelijkheden?
Glamping op Healing Garden
Wat zijn de mogelijkheden?
Kamperen in luxe!
FesTipi Village

De Festipi

Een fijne plek om te overnachten tijdens het Healing Garden Festival. De Festipi is een heerlijke plaats om te overnachten. 

Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijke Healing Garden ervaring!

 

Stoere familie legertent

De stoere familie legertent

Huur een stoere familie legertent voor het hele (samengestelde) gezin of al je vrienden. Superrelaxed: geen gedoe met stokken en canvas, maar gelijk hatsiekadee je tent in met je hele crew. De legertent komt standaard met vijf veldbedden en een picknicktafel, hoe gezellig is dat? Ben je met meer? In overleg kunnen we tegen een kleine meerprijs extra bedden plaatsen. Het enige dat je hoeft mee te nemen zijn je slaapzak en kussen.

De legertent voor 5 personen kost €250,-

Tarieven

Tent: € 15,-

Voor je tent dien je een apart ticket te kopen. De prijs voor een tent voor het gehele weekend is €15,-, ongeacht het aantal personen dat in de tent slaapt. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar.

De auto kan helaas niet mee het terrein op. Vanaf het parkeerterrein kan je een bolderkar lenen om je spullen te vervoeren naar de camping.

Caravan of camper: € 35,-

Voor caravans en campers hebben we aan het begin van de camping een apart gedeelte ingericht. Voor je huis op wielen dien je een speciaal ticket te kopen á €35,- voor het weekend.

FAQ's

Dat is afhankelijk van het festival dat je bezoekt.

De camping is te vinden aan het Erkemederstrand in Zeewolde (Flevoland). 

Aan de Erkemederweg 79 (3896LB) in Zeewolde (Flevoland). 

Op het campingterrein zijn geen auto’s toegestaan. 

Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 300 meter lopen naar de ingang van de camping. Voor zware spullen hebben we een aantal bolderkarren ter beschikking.

Tenzij anders is of wordt aangegeven

  • Vrijdag: 16:00 uur.
  • Zondag: 22 uur. 

Nee hoor, iedereen is welkom en Healing Garden is uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en ook de hond mag mee.

Maar let op: het festival wordt gegeven aan het Erkemederstrand en grenst aan het water. Hoewel er vanuit de organisatie wel toezicht is, blijven ouders zelf verantwoordelijk voor het wel en wee van hun eigen kleintjes.

Jongeren tot en met 18 jaar dienen begeleid te worden door hun ouders/verzorgers.

Je trouwe viervoeter is van harte welkom, mits hij/zij zich gedraagt en jij goed achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?

Het is op Healing Garden voor bezoekers tot 18 jaar oud niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

Roken is uitsluitend in de open lucht toegestaan. In gebouwen en tenten, op hooibalen en onder overkappingen is roken verboden. Op Healing Garden worden geen tabaksproducten verkocht.

Healing Garden is een drugs vrij evenement. De grootste high haal je immers uit jezelf, daar heb je echt geen synthetische rotzooi voor nodig. Mocht je in het bezit/onder invloed zijn van hard drugs, dan is onze beveiliging helaas genoodzaakt je te vragen te vertrekken.

Het is helaas niet toegestaan je eigen drank mee te nemen naar de Healing Garden camping. We organiseren dit festival jaarlijks en door je drankjes bij de bar te halen, help je dit doel te realiseren. 

Op het festivalterrein worden heerlijke biologische wijnen en (speciaal)biertjes verkocht.

Er zijn douches en toiletten op het terrein en het Nijkerkernauw leent zich uitstekend voor een frisse duik. Wild toiletteren is niet toegestaan.

Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken. Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.

Om het voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels. Hier een overzichtje van wat je wel en niet mee kunt nemen naar de camping.

Wel: vlaggen, vlaggenstokken en mooie slingers en ledlampionnen om je tent mee te versieren, borden, bestek en bekers.

Niet: glas, alcohol, aggregaten, gasinstallaties of gasflessen, ghettoblasters, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, laserpennen.

Op last van de brandweer dienen alle tenten minimaal 3 meter uit elkaar te staan en is het niet toegestaan vuurtjes te stoken of campinggas te gebruiken.

Verder geldt de Gulden Leefregel van zo’n beetje alle wijsgeren en profeten in de wereldgeschiedenis: ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedtdoe dat ook een ander niet.’

Lees meer over...