Meteen naar de inhoud

Healing Garden

Healing Garden Festival Editie 2021

Wat hebben we ervan genoten! Jij ook?

Healing Garden Festival 2021 vond plaats op
13 - 15 augustus 2021
en op 18 en 19 augustus 2021

Weet je het nog? Net voordat we konden beginnen met het plannen van Healing Garden Festival was er die beruchte persconferentie van 9 juli 2021. Wat zijn jullie daarna geduldig geweest. Het was een drukke periode, want er moest veel geregeld worden. Niet alleen voor Healing Garden Festival. Ook voor onze andere festivals moest veel geregeld worden.

De editie van 2021 is inmiddels een herinnering geworden. Een mooie herinnering. Eentje die we koesteren. Was je erbij, dan hopen we dat het gevoel wederzijds is.

De evenementen konden in aangepaste vorm plaatsvinden. Kamperen was zelfs ook mogelijk, zij het met aanpassingen. Dit zorgde ervoor dat we een weekend de volgende ingrediënten in de aanbieding hadden: yoga, meditatie, wellness, een mercado. Maar bovenal was het met je blote voeten in het gras en de heerlijke, gemoedelijke sfeer in je opnemen. Ja, dit waren de perfecte ingrediënten voor Healing Garden Festival 2021. We kijken nu al uit naar de editie van 2022!

 

Wat wil je doen?

Beleef Healing Garden Festival nog een keer!
Dat doe je door de foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens The Summer of Healing Garden.
Bestel je tickets
Voor Healing Garden Festival Editie 2021
Ondanks alle beperkende maatregelen zijn we erin geslaagd om een festival te organiseren.
Koop je tickets

FAQ's

Een aantal vragen die regelmatig gesteld worden hebben we verzameld op een pagina. 

Wat is er te doen?
Wat kun je allemaal doen op het Healing Garden Festival?
Te veel om op te noemen, eigenlijk! Maar we doen ons best!
Bekijk het programma via de Healing Garden app
Programma
Via de Healing Garden App
Reserveren voor de workshops? Of wil je het programma bekijken?
Healing Garden app

Doe je mee?

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties

Join the Tribe