Mercado

Een festival is niet compleet, zonder festivalmarkt!

De echte kenners zijn het erover eens: een festival is niet compleet zonder een echte festivalmarkt. Het Spaanse woord voor markt is mercado en dat klinkt toch net iets leuker, vinden wij! Vandaar dat we op iedere editie van Healing Garden Festival met trots een eigen mercado presenteren.

Op onze mercado zijn verschillende stands te vinden. Je kunt hier mooie en nuttige dingen scoren. De basis van de aangeboden producten is dat het voornamelijk gaat om zelfgemaakte, duurzame, biologische en ethisch vervaardigde producten.

Het voordeel van onze mercado is dat deze kleinschalig is en je dus voldoende mogelijkheden hebt om met de verkoper(s) te spreken. Je kunt ze alle vragen stellen, alvorens je overgaat tot het aanschaffen van het product.

Waar moet je aan denken? Van handgemaakte sierraden, tot hippe kleding en alles wat er tussenin thuishoort. Of niet, want wat dacht je van muziekinstrumenten of plant medicine, etherische oliën. Vanzelfsprekend mogen de natuurlijke verzorgingsproducten ook niet ontbreken.

De mercado is vrij toegankelijk voor iedereen met een geldig festivalkaartje. We maken hierbij natuurlijk geen onderscheid tussen een dag- of weekendkaart.

Benieuwd hoe je kaarten aanschaft voor de eerstvolgende editie, mochten ze nog beschikbaar zijn? Klik dan op de onderstaande knop en je weet het! 

Wie weet loop jij straks over onze mercado tijdens Healing Garden Festival!

Verkopers

Verkoop je zelf producten die hierboven beschreven zijn of producten die echt thuishoren op de mercado van Healing Garden Festival? Neem dan even contact met ons op. We bekijken dan de mogelijkheden om een plaatsje te reserveren voor de eerstvolgende Healing Garden mercado!

Lees meer over...