Psychic Fair

Omdat er meer is tussen hemel en aarde!

Inderdaad, er is meer tussen hemel en aarde. Op onze Psychic Fair leer je daar meer over. Onze deelnemers kunnen je echt veel meer over vertellen.

Op de Psychic Fair van Healing Garden Festival vind je niet alleen paragnosten en mediums. Ook voor al je levensvragen kun je hier terecht. Bijvoorbeeld bij counselors, therapeuten en astrologen. Ze kunnen je alles vertellen over wat je kunt doen om het leven naar je eigen hand te zetten of wat een oorzaak kan zijn dat je dit misschien niet helemaal kunt doen.

Kortom, genoeg te beleven op deze Psychic Fair. Wil je langskomen, dan boek je vandaag nog een ticket voor een eerstvolgende editie van Healing Garden Festival! Zijn de kaarten uitverkocht? Geen zorgen, dan zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft door je te abonneren op de nieuwsbrieven. Dit doe je onderaan deze pagina. Je ontvangt hierna dan alle updates over Healing Garden Festival in je mailbox. Dan weet je wanneer je het festival kunt bezoeken en natuurlijk ook de Psychic Fair!

Wil je ook deelnemen aan de Psychic Fair? Dan geef je vandaag nog je gegevens door. We nemen dan contact met je op voor de mogelijkheden.

Lees meer over...