Healing Garden YogaFest

Over het festival

Aftellen tot Editie 2021!

  • 00dagen
  • 00minuten
  • 00uur

Het Healing Garden YogaFest biedt drie dagen lang yoga, muziek, wellness en meer aan het prachtige Erkemederstrand. Tijdens dit weekend kun je deelnemen aan verschillende stijlen yoga en maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. Of je nu beginner of gevorderd bent, ons Yogafest daagt je uit jezelf fysiek en mentaal te stetchen, om kennis te maken met verschillende stijlen en technieken, of om je skills en vaardigheden juist te verdiepen. 

Tussen de verschillende workshops en sessies door geniet je van heerlijke vers bereide vegan maaltijden, die bij je ticket inbegrepen zitten. Geen zin in yoga? No problemo: tijd genoeg om te relaxen op het strand, even een sauna’tje te pakken, deel te nemen aan een DIY workshop cosmetica maken, over de festival markt te struinen of om je te laten masseren. En Healing Garden zou Healing Garden niet zijn als we er geen feestje van zouden maken. ’s Avonds kan je helemaal los gaan op de cosmic beats van onze Healing Garden dj’s.

Let op: in 2021 is Healing Garden YogaFest omgedoopt tot Healing Garden YogaDays. Dit was noodzakelijk, omdat meerdaagse evenementen niet toegestaan zijn. 

Wat wil je doen?

Van Healing Garden YogaFest naar Healing Garden YogaDays
In plaats van een meerdaagsevenement presenteren we in 2021 door de aangescherpte maatregelen een serie van dagevenementen onder de titel Healing Garden YogaDays. De locatie voor de serie evenementen is (natuurlijk) nog steeds het Erkemederstrand in Zeewolde.
Meer over editie 2021

Tickets

Boek je tickets online!

Tickets Healing Garden YogaFest
Wat is er te doen?
Teveel om op te noemen eigenlijk?
Laat je verrassen door de mogelijkheden!
Kom meer te weten
Facilitators
We zijn supertrots om je te kunnen melden dat we voor ons nieuwe YogaFestival samenwerken met hele fijne yogadocenten (vinden wij) uit Nederland, maar ook uit het buitenland. In andere landen wordt namelijk net iets anders lesgegeven, en wij vinden het fijn om je met zoveel mogelijk verschillende technieken en methodes te laten kennismaken.

Wellness
Zie het als een oase van rust. Een fijne plaats op het festival, dat toch al zo ontzettend fijn is. Dat is een goede omschrijving van de Wellness Area op Healing Garden YogaFest.

Hier zijn de stands te vinden waar verrassende natuurproducten verkocht worden. Professionele therapeuten staan voor je klaar om hun diensten te introduceren.

Ben je benieuwd naar een klank- of kristalhealing of heb je altijd al een aurareading willen doen? Healing Garden YogaFest bied je deze mogelijkheid! Daarnaast is het mogelijk om jezelf te trakteren op een ontspannende massage of fijne beautybehandeling, gebaseerd op natuurlijke cosmetica.

Ben je zelf aanbieder van wellness producten en wil je deze aanbieden op Healing Garden YogaFest? Neem dan contact op voor een volgende editie van dit festival.

FAQ's

We hebben een pagina beschikbaar met daarop de meest gestelde vragen. 

Doe je mee?

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties

Join the Tribe