Healing Garden YogaFest 2021

Healing Garden YogaFest 2021

Van YogaFest naar YogaDays

Dit evenement vond plaats van

20-22 augustus 2021

Eigenlijk hadden we het allemaal iets anders gepland dan het uiteindelijk geworden of gegaan is. Toch kijken we met trots terug op onze YogaDays. YogaDays kwamen in de plaats voor YogaFest.

YogaFest of YogaDays werden in 2021 een serie van evenementen, dagevenementen. De aangescherpte maatregelen voor evenementen en festivals zorgden ervoor dat we YogaFest in de vorm zoals we echt gepland hadden uit moeten stellen tot 2022. Als alternatief boden we een festival aan dat gewoon mogelijk was op basis van de maatregelen die door de overheid werden gesteld.

De basis veranderde eigenlijk niet. Het ging nog steeds om yoga, gecombineerd met wellness en muziek. Noem hiermee YogaFest of YogaDays het kleine zusje van Healing Garden Festival, dat de dag voordat de eerste YogaDay begon tot een einde kwam.

 

Wat wil je doen?

Tickets voor
Healing Garden YogaFest / YogaDays
Het is gelukt om ondanks de beperkende maatregelen een festival te organiseren. De tickets bestel je via de algemene tickets pagina.

Wel moet je rekening houden met aanpassingen in ons programma.
Bestel je tickets

FAQ's

Een aantal vragen die regelmatig gesteld worden hebben we verzameld op een pagina. 

Gewijzigde data
Healing Garden Festival is een serie dagevenementen geworden. Deze vinden plaats op:

  • Vrijdag 20 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
  • Zaterdag 21 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
  • Zondag 22 augustus: 10.00 – 22.00 uur.
Tickets bestellen
Programma
Via de Healing Garden App
Reserveren voor de workshops? Of wil je het programma bekijken?
Healing Garden app
Wat is er te doen?
Teveel om op te noemen eigenlijk?
Yogastijlen, wellness, muziek en een echte festivalmarkt. Combineer je dit met verantwoord eten, dan heb je de basisingrediënten te pakken voor onze 2021 editie van Healing Garden YogaFest!

Bekijk de informatie via de Healing Garden app.
Meer...
Facilitators
We zijn supertrots om je te kunnen melden dat we voor ons nieuwe YogaFestival samenwerken met hele fijne yogadocenten (vinden wij) uit Nederland, maar ook uit het buitenland. In andere landen wordt namelijk net iets anders lesgegeven, en wij vinden het fijn om je met zoveel mogelijk verschillende technieken en methodes te laten kennismaken.

We stellen ze binnenkort aan je voor.
Wellness
Zie het als een oase van rust. Een fijne plaats op het festival, dat toch al zo ontzettend fijn is. Dat is een goede omschrijving van de Wellness Area op Healing Garden YogaFest.

Hier zijn de stands te vinden waar verrassende natuurproducten verkocht worden. Professionele therapeuten staan voor je klaar om hun diensten te introduceren.

Ben je benieuwd naar een klank- of kristalhealing of heb je altijd al een aurareading willen doen? Healing Garden YogaFest bied je deze mogelijkheid! Daarnaast is het mogelijk om jezelf te trakteren op een ontspannende massage of fijne beautybehandeling, gebaseerd op natuurlijke cosmetica.

Ben je zelf aanbieder van wellness producten en wil je deze aanbieden op Healing Garden YogaFest? Neem dan contact op voor een volgende editie van dit festival.
Mercado
Een festival is niet compleet zonder een echte festivalmarkt. We noemen dit onze mercado!

Doe je mee?

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties

Join the Tribe

Heel veel yoga en alles wat ermee te maken had. Dat was waar Healing Garden YogaDays uit bestond! 

Inderdaad, ‘alles wat ermee te maken had.’ Dus ook dansen! 

Livemuziek van May & June. 

Ingezonden foto's

Meer foto's en video's...

Beleef The Summer of Healing Garden 2021 nog een keer!

Bekijk de foto's!