Healing Garden YogaFest 2021

Locatie: Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Healing Garden YogaFest 2021

Van YogaFest naar YogaDays

20-22 augustus 2021

We hadden het eigenlijk anders gepland: een meerdaags yogafestival speciaal voor jou. Het liep anders. De aangescherpte maatregelen voor evenementen en festivals zorgden ervoor dat we YogaFest 2021 opnieuw moesten presenteren. Als serie dagevenementen onder de naam YogaDays. De inhoud zal hier en daar aangepast zijn, maar het komt nog steeds neer op hetzelfde en dat is: 

Yoga, gecombineerd met wellness een muziek. Dat zijn in het kort de ingrediënten van Healing Garden YogaFest. Het kleine zusje van Healing Garden Festival. Ook dit festival wordt gehouden aan het Erkemderstrand in Zeewolde. In tegenstelling tot wat we voor ogen hadden, hebben we festival omgezet naar een serie dagevenementen.

Wil je weten waarmee je rekening moet houden? Lees dan de FAQ’s eens door. Daarin lees je dat het voor sommige workshops noodzakelijk is om te reserveren.

  • 00dag/dagen
  • 00uur/uren
  • 00minuut/minuten

Wat wil je doen?

Tickets voor
Healing Garden YogaFest / YogaDays
Het is gelukt om ondanks de beperkende maatregelen een festival te organiseren. De tickets bestel je via de algemene tickets pagina.

Wel moet je rekening houden met aanpassingen in ons programma.
Bestel je tickets

FAQ's

Een aantal vragen die regelmatig gesteld worden hebben we verzameld op een pagina. 

Gewijzigde data
Healing Garden Festival is een serie dagevenementen geworden. Deze vinden plaats op:

  • Vrijdag 20 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
  • Zaterdag 21 augustus: 10.00 uur – 0.00 uur.
  • Zondag 22 augustus: 10.00 – 22.00 uur.
Tickets bestellen
Programma
Via de Healing Garden App
Reserveren voor de workshops? Of wil je het programma bekijken?
Healing Garden app
Wat is er te doen?
Teveel om op te noemen eigenlijk?
Yogastijlen, wellness, muziek en een echte festivalmarkt. Combineer je dit met verantwoord eten, dan heb je de basisingrediënten te pakken voor onze 2021 editie van Healing Garden YogaFest!

Bekijk de informatie via de Healing Garden app.
Meer...
Facilitators
We zijn supertrots om je te kunnen melden dat we voor ons nieuwe YogaFestival samenwerken met hele fijne yogadocenten (vinden wij) uit Nederland, maar ook uit het buitenland. In andere landen wordt namelijk net iets anders lesgegeven, en wij vinden het fijn om je met zoveel mogelijk verschillende technieken en methodes te laten kennismaken.

We stellen ze binnenkort aan je voor.
Wellness
Zie het als een oase van rust. Een fijne plaats op het festival, dat toch al zo ontzettend fijn is. Dat is een goede omschrijving van de Wellness Area op Healing Garden YogaFest.

Hier zijn de stands te vinden waar verrassende natuurproducten verkocht worden. Professionele therapeuten staan voor je klaar om hun diensten te introduceren.

Ben je benieuwd naar een klank- of kristalhealing of heb je altijd al een aurareading willen doen? Healing Garden YogaFest bied je deze mogelijkheid! Daarnaast is het mogelijk om jezelf te trakteren op een ontspannende massage of fijne beautybehandeling, gebaseerd op natuurlijke cosmetica.

Ben je zelf aanbieder van wellness producten en wil je deze aanbieden op Healing Garden YogaFest? Neem dan contact op voor een volgende editie van dit festival.
Mercado
Een festival is niet compleet zonder een echte festivalmarkt. We noemen dit onze mercado!

Doe je mee?

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties

Join the Tribe