fbpx

Het betoverende geluid van Fralalai en Nana Zoë

Het betoverende geluid van Fralalai en Nana Zoë

Een Keltische harp, klankschalen, windfluit, xylofoon en sansula in combinatie met trommels en twee stemmen. Dat zijn de concerten van Fralalai en Nana Zoë. De twee treden op zaterdag 21 augustus op tijden Healing Garden YogaFest.

Tickets

Wil je ervaren hoe het is om naar de schitterende klanken van Fralalai en Nana Zoë te luisteren, dan boek je vandaag nog tickets voor ons festival. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de volgende dagen: 18, 19, 20, 21 en 22 augustus. Boek ze snel via de onderstaande knop.

 

Terug naar de muziek van Fralalai en Nana Zoë. Het reportoire mag je omschrijven als neo-oud-folkrepertoire. Ze combineren verschillende soorten instrumenten met hun prachtige stemmen. De muziek die ze ten gehore brengen is niet gekoppeld uit een regio of tijdperk. Denk aan muziek uit de Keltische Periode, muziek uit het Midden-Oosten en de traditionele Gaelische liederen. Genoeg keuze dus!

 

Niet voldoende

Eigenlijk is de naam concert niet voldoende. Liever noemen we het daarom een klankreis. Tijdens deze reis staan de improvisaties van de twee centraal.

Fralalai (Francesca Lai) is een Italiaanse harpspeler en woonachtig in Amsterdam. Nana Zoë is een muziektherapeute en expert op het gebied van Soulfulness.

Dit mag je niet missen! Boek daarom vandaag nog je tickets voor 21 augustus of een andere dag waarop je nog tickets kunt bemachtigen voor Healing Garden Festival of Healing Garden YogaDays.

Meer informatie

Nog even dit...

Deze zomer gaat alles net een beetje anders dan dat je van ons gewend bent. We hebben een aantal maatregelen opgenomen in onze FAQ’s over The Summer of Healing Garden. Hieronder staan de belangrijkste maatregelen nog even vermeld.