ALGEMEEN

TICKETS

We zijn een kleinschalig festival en de 500 enige echte officiële tickets koop jevanaf 14 februari 2020 op deze website.

WAAR EN WANNEER

Healing Garden vindt het weekend van 14 t/m 16 augustus 2020 plaats op het evenemententerrein van het Erkemederstrand, Erkemederweg 79 te Zeewolde. Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag: 18:00 uur tot 1:00 uur, camping gaat open om 16:00 uur.
Zaterdag: 11:00 uur tot 1:00 uur.
Zondag: 11:00 uur tot 19:00 uur.

IS ER EEN MINIMUM LEEFTIJD?

Nee hoor, iedereen is welkom en Healing Garden is uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en ook de hond mag mee.

Maar let op: het festival wordt gegeven aan het Erkemederstrand en grenst aan het water. Hoewel er vanuit de organisatie wel toezicht is, blijven ouders zelf verantwoordelijk voor het wel en wee van hun eigen kleintjes.

Jongeren tot en met 18 jaar dienen begeleid te worden door hun ouders/verzorgers.

HONDEN

Je trouwe viervoeter is van harte welkom, mits hij/zij zich gedraagt en jij goed achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?

ALCOHOL, ROKEN & ANDERE GENOTSMIDDELEN

Het is op Healing Garden voor bezoekers tot 18 jaar oud niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

Roken is uitsluitend in de open lucht toegestaan. In gebouwen en tenten, op hooibalen en onder overkappingen is roken verboden. Op Healing Garden worden geen tabaksproducten verkocht.

Healing Garden is een drugs vrij evenement. De grootste high haal je immers uit jezelf, daar heb je echt geen synthetische rotzooi voor nodig. Mocht je in het bezit/onder invloed zijn van hard drugs, dan is onze beveiliging helaas genoodzaakt je te vragen te vertrekken.

PINNEN

Het is op Healing Garden helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Wel is het mogelijk eet&drinkmunten te pinnen bij de info stand en accepteren een aantal standhouders pinbetalingen.

MUNTEN

Bij de bar en de cateraars dien je te betalen met Healing Garden munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de info stand en kunnen betaald worden met contant geld of pinpas.

AFVAL EN RECYCLING

Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken. Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.

WATER

Om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu zal er geen flessenwater verkocht worden maar zullen we een aantal drinkwaterpunten beschikbaar stellen waar je je flesje kan bijvullen. We zijn zelf geen fan van het her vullen van plastic flesjes. Die zijn slechts bedoelt voor eenmalig gebruik. De binnenste laag laat op ten duur los en komt zo in je lichaam.

PERSAANVRAGEN

Pers is van harte welkom op Healing Garden. Indien u filmopnames en/of foto’s wilt maken vragen wij u contact op te nemen met onze PR Manager. Dit geldt ook als u medewerkers van het festival wilt interviewen.

Neem hiervoor contact op  via pers@healinggarden.nl

Rechtenvrij beeldmateriaal is op aanvraag verkrijgbaar.

CAMPING

OPENINGSTIJDEN CAMPING

De camping gaat vrijdagmiddag om 16:00 open en sluit zondagavond om 22:00 uur.

HOE VER IS HET LOPEN VANAF HET PARKEERTERREIN?

Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 300 meter lopen naar de ingang van de camping. Voor zware spullen hebben we een aantal bolderkarren ter beschikking.

HUISREGELS CAMPING

Om het voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels. Hier een overzichtje van wat je wel en niet mee kunt nemen naar de camping.

Wel: vlaggen, vlaggenstokken en mooie slingers en ledlampionnen om je tent mee te versieren, borden, bestek en bekers.

Niet: glas, alcohol, aggregaten, gasinstallaties of gasflessen, ghettoblasters, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, laserpennen.

Op last van de brandweer dienen alle tenten minimaal 3 meter uit elkaar te staan en is het niet toegestaan vuurtjes te stoken of campinggas te gebruiken.

Verder geldt de Gulden Leefregel van zo’n beetje alle wijsgeren en profeten in de wereldgeschiedenis: ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’

ALCOHOLISCHE VERSNAPERINGEN

Het is helaas niet toegestaan je eigen drank mee te nemen naar de Healing Garden camping. We willen in 2022 namelijk graag weer een festival organiseren. En door je drankjes bij de bar te halen help je ons dat streven te verwezelijken. Op het festivalterrein worden heerlijke biologische wijnen en (speciaal)biertjes verkocht.

PERSOONLIJKE HYGIENE

Er zijn douches en toiletten op het terrein en het Nijkerkernauw leent zich uitstekend voor een frisse duik. Wild toiletteren is niet toegestaan.

TENT

Voor je tent dien je een apart ticket te kopen. De prijs voor een tent voor het gehele weekend is €15,-, ongeacht het aantal personen dat in de tent slaapt. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar.

De auto kan helaas niet mee het terrein op. Vanaf het parkeerterrein kan je een bolderkar lenen om je spullen te vervoeren naar de camping.

CARAVAN OF CAMPER

Voor caravans en campers hebben we aan het begin van de camping een apart gedeelte ingericht. Voor je huis op wielen dien je een speciaal ticket te kopen á €35,- voor het weekend.

FESTIPI VILLAGE

Tijdens het Healing Garden Festival kun je ook overnachten in de super sfeervolle ‘Healing Village’. De Healing Village is een festival hotel met vooropgezette tipi’s waar je van alle gemakken voorzien bent.

AFVAL EN RECYCLING

Gooi je peuken en afval niet zomaar op de grond van het prachtige Erkemederstrand, maar scheid je afval in de bakken. Veel materiaal kan nog worden hergebruikt, maar niet als het vertrapt in het gras ligt. En een sigarettenfilter vergaat heel langzaam en bovendien is het erg slecht voor lieve visjes en vogeltjes die dit opeten.

Tickets